Directorul Fantagio Music a fost concediat, agenţia lucrează ilegal

astro,weki-meki

Woo Young Seung, directorul de la Fantagio Music, a fost concediat. 

JC Group din China, care la moment deţine cele mai multe acţiuni în Fantagio, l-a concediat pe directorul Woo Young Seung. Wei Jie, directorul JC Group, deja l-a numit pe secretarul său în poziţia de nou director al Fantagio Music.

Acesta este o continuare a „situaţiei Fantagio” din ianuarie, când fondatorul Na Byung Jun a fost demis din poziţia de director al Fantagio. La moment, compania gestionează artişti ca ASTRO, Hello Venus, Weki Meki, Seong Wu din Wanna One, Seo Kang Joon, Gong Myung, Lee Ji Hoon și alții.

Una din probleme este că pentru a fi o agenţie de divertisment, directorul sau un membru din grupul de directori (în cazul în care la conducere sunt un grup de oameni) trebuie să posede un certificat eliberat de Asociația Coreeană de Management a Divertismentului. Acum că ambii foşti directori Na Byung Jun şi Woo Young Seung au plecat, iar ei aveau acest certificat, ambele, Fantagio Entertainment şi Fantagio Music lucrează ilegal.

Asta înseamnă că situaţia celor din Hello Venus, ASTRO, Weki Meki şi alţi artişti din companie stă în aer. Ong Seong Wu din Wanna One este la moment sub YMC Entertainment (şi, original, nu a semnat cu Fantagio Music, dar ca actor) şi nu va fi afectat imediat de situaţie.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s