Tao s-a înfuriat la „Produce 101” și a povestit cât de grea a fost viața membrilor EXO

Viața membrilor EXO a fost chiar foarte grea, înainte de a câștiga faima. Aceștia au făcut foamea și au locuit în condiții foarte dure. Tao a povestit care sunt condițiile esențiale pentru a deveni idol.

Tao a fost ales ca producător al show-ului chinezesc care a cumpărat licența de la ‘Produce 101‘. În unul dintre episoadele show-ului, acesta a explodat împotriva stagiarelor de la emisiune, fiind de părere că acestea se bucură de condiții foarte bune și se plâng prea mult. El le-a spus concurentelor că le invidiază pentru norocul de care se bucură: „Vă invidiez că aveți situații atât de bune și totuși nu apreciați asta. Chiar vă și plângeți.”

Apoi Tao a povestit viața grea de stagiar prin care a trecut el și colegii săi din EXO: „Puteți trăi într-un dormitor atât de frumos și aveți mâncare. Când eu eram stagiar, nu aveam mâncare, nici nu puteam comanda mâncare. Și aproape 20 de oameni trăiau într-un singur apartament. Dar eu nu m-am plâns niciodată „. 

Tao a povestit și despre atmosfera din trupa EXO și unitatea membrilor, care i-a făcut să meargă mai departe spre succes: „Apoi am debutat și nu m-am certat niciodată cu membrii legat de timpul de expunere pe ecran. Nu am invidiat niciodată pe nimeni că este mai popular decât mine. Pentru că ei îi pot face pe ceilalți membri cunoscuți. Este recunoștință. Și asta face un grup. Nu când cineva e jos mergi pentru puțin timp să vezi dacă e ok. Nu atunci când cineva a câștigat, te duci și îl îmbrățișezi și plângi, nu ăsta e sensul unui grup.”

Concluzia idolului a fost tranșantă: un stagiar nu poate deveni idol dacă nu muncește mult, în echipă: „Dacă vreți să debutați, munciți mult. Repetați cântatul și dansatul. Și comportamentul. Să luați umanitatea ca pe o precondiție pentru repetițiile la dans și cântat…. În final, să fii drăguț și bun ca persoană este mai important decât orice altceva.”

Vă invităm să urmăriți mai jos înregistrarea momentului în care Tao le ține o lecție despre viața de idol stagiarelor chineze:

 

Sursa: Facebook

 

9 gânduri despre „Tao s-a înfuriat la „Produce 101” și a povestit cât de grea a fost viața membrilor EXO

 1. krl1264

  dormitoarele fetelor chiar sunt de lux
  ele oricum trăiesc mai bine decât mine

  asta pare că e episodul 4, incă nu l-am privit, dar din spoilere mi-am dat seama că prima rundă de eliminări nu va fi atât de dureroasă. Tao le-a pregătit. Mai întâi a strigat și țipat la ele când la o întrecere o fată a căzut (dureros aș zice), iar celelalte au trecut pe alături, și doar o concurentă (Sunnee te susțin) s-a oprit să o ajute.
  Iar acum Tao le-a dat o lecție mai dură decât Jieqiong din Pristin și Lay la Idol Producer

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 2. Emm

  Și oamenii mai spun ca la SM ii numai lapte și miere și ai succesul garantat. Peste tot trebuie sa muncești dacă vrei sa reușești, Tao este un antrenor mai bun decât mi-aș fi imaginat și sper sa o ducă din ce în ce mai bine. ☺️😍

  Apreciat de 3 persoane

  Răspunde
  1. anka1723

   Doar cei care au trecut prin mana SM stiu ce inseamna sa devii idol la compania lor. Iar alti stiu sa judece si sa vorbeasca de rau
   Intr-un fel m.am bucurat de ceea ce a povestit chiar daca e dureros dar asa mai stim prin ce trec ei pana ajung sa devina cunoscuti
   ,,Lapte si miere”,nu am crezut niciodata asta

   Apreciat de 3 persoane

   Răspunde
 3. Kaila

  😥
  stiu ca le a fost foarte greu
  multi acum vad doar succesul trupei, dar nu privesc inapoi sa vada cat de greu le a fost si cate sacrificii au avut de facut.
  la inceput, exo erau considerati esec, acum nu, acum se spune ca ei primesc totul gratis. surpriza ei chiar muncesc si dau 1000 la 100 pentru fani si muzica lor
  haterii intotdeauna o sa aiba ceva de comentat cand e una, cand e alta

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Emm

   Exact, acum cu noul album CBX toți se minunau cum de au vocea atât de stabila în timpul prestațiilor pentru ca coregrafia ii destul de dificila, dar nimeni nu s-a și interesat sa caute un răspuns. Baek a spus ca munceau și câte 16 ore pe zi, se trezeau la 4 și se culcau când puteau, dar e ușor sa arătăm cu degetul și sa spunem ca „trupa x primește totul din cauza companiei.”

   Apreciază

   Răspunde
 4. Mariana Verejan

  Nu m-as fi gindit vreodata ca viata mult iubitilor nostri EXO, a fost asa grea. Nu m-am gandit niciodata la viata lor inainte de debut. Ma simt atat de prost pentru ca nu m-am intrebat ce a fost mai intii de toate cu EXO. Ii iubesc asa de muly! Sunt o egoista. #Weareone

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s