Fantagio pierde oficial calitate de membru al Asociației de Management

misc

Fantagio a fost declarată oficial ca fiind necalificată pentru a-și menține statutul de membru în cadrul Asociației de Management al Divertismentului din Coreea (KEMA), potrivit rapoartelor din 25 mai.

KEMA a trimis un aviz agenției Fantagio cu privire la pierderea statutului de membru pe data de 25 mai. Potrivit acestei noutăți, în cazul Fantagio, KEMA a spus ,,am cerut verificarea capacității Fantagio de a gestiona în mod legal un management coreean de divertisment pe parcursul a 3 instanțe„. Ulterior, Fantagio a răspuns, admițând că cererile de îndeplinire a cerințelor KEMA nu au fost îndeplinite, încă de la început.

KEMA a continuat: ,,După cum am confirmat faptul că Fantagio și-a dat seama că agenția nu respecta regulile KEMA referitoare la managementul divertismentului coreean, KEMA a decis să impună măsuri administrative. Anunțăm că, din 23 mai, Fantagio este recunoscută public ca o agenție ce încalcă legile KEMA „.

Cu toate acestea, dacă Fantagio ia masurile necesare pentru a îndeplini cerințele KEMA si este în măsură să dovedească schimbări in câmpurile obligatorii, oficialii KEMA vor reevalua eligibilitatea Fantagio pentru a intra înapoi în asociaţie, au declarat reprezentanții KEMA.

Între timp, Fantagio a dezvăluit recent un potențial candidat pentru următorul său președinte înregistrat. Fantagio a cerut președintelui Park Hae Sun să candideze pentru a îndeplini cerințele KEMA, iar întâlnirea acționarilor, să instaleze sau să refuze Park Hae Sun ca noul cap de agenție, va avea loc pe 18 iunie.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s