BTS debutează pe locul 1 în topul ,,Billboard 200″

Imagini pentru bts

Se pare că pronosticurile făcute de analiști au fost adevărate, trupa BTS a debutat pe cea mai înaltă treaptă a topului ,,Billboard 200″ cu mini-albumul „Love Yourself: Tear”.

Pe 28 mai, reprezentanții de la Billboard au actualizat clasamentul lor, iar în fruntea acestuia avem grupul k-pop BTS. Trupa a făcut din nou istorie, fiind primul artist coreean care înregistrează acest rezultat impresionant. Mai mult, „Love Yourself: Tear” este primul album cu melodii care nu sunt în limba engleză, ce a ajuns lider în „Billboard 200” în ultimii 12 ani. Ultima dată o astfel de realizare a înregistrat Il Divo în 2006.

Potrivit rapoartelor, în doar o săptămână de la lansare „Love Yourself: Tear” a avut peste 135.000 de vânzări în SUA, iar 100.000 dintre acestea au fost achiziționate în mod tradițional, fără a ține cont de streaming.

TOP 10 artă în felul următor:

 1. BTS — Love Yourself Tear
 2. Post Malone — Beerbongs & Bentleys
 3. Lil Baby — Harder Than Ever
 4. Five Finger Death Punch — And Justice for None
 5. Cardi B — Invasion Of Privacy
 6. OST-urile filmului „The Greatest Showma”
 7. J. Cole —KOD
 8. Nav — Reckless
 9. OST-urile filmului „Black Panther”
 10. Playboi Carti — Die Lit

În luna septembrie a anului trecut, albumul „Love Yourself: Her” a debutat pe locul 7, fiind cea mai înaltă poziție a trupei până la acel moment. După încheierea promoțiilor pentru album, artiștii și-au exprimat dorința de a ajunge pe locul 1 și au reușit.

Pentru a-și exprima bucuria, fanii din întreaga lume au adus în trend pe Twitter hashtag-ul „#LYTear1onBB200”, iar membrii BTS au lăsat mesaje de mulțumire pentru aceștia. „Ce veste bună de dimineață!!! Vă mulțumesc mult tuturor!!! 😊☺⭐” – a scris J-Hope într-o postare, iar Jin i s-a alăturat: „Primul loc în topul „Billboard200”. Vă mulțumim pentru că ne-ați lăsat să ne trezim și să auzim astfel de știri plăcute. Este incredibil, dar sunt confuz ㅠㅠ Mulțumesc tuturor celor care ne-au ascultat muzica! Vom continua să muncim din greu!”.

Nu doar fanii și membrii s-au bucurat de acest rezultat remarcabil, dar și alte personalități din domeniul diverstismentului. La scurtă vreme de la apariția acestei informații mai multe celebrități, reviste, posturi de radio și TV au felicitat grupul.

Fără îndoială, așa cum au zis și alte celebrități și critici din domeniul muzicii, BTS este cea mai mare trupă a momentului! Felicitări!

Între timp, videoclipul melodiei „Fake Love” a adunat peste 107,5 milioane de vizualizări în mai puțin de 10 zile de la lansare.

8 gânduri despre „BTS debutează pe locul 1 în topul ,,Billboard 200″

 1. complexity

  „Este incredibil, dar sunt confuz ㅠㅠ „awee Jinnie 😂💜
  Nush ce mă bucură mai tare, faptul că ei sunt pe 1, or faptul că Post Malone nu mai e pe 1 😂😂😂
  Anyway, felicitari king’s 💜💜💜💜💜💜💜

  Apreciază

  Răspunde
 2. Dana's

  Tot timpul munciți din greu si asta e răsplată noastră pentru voi. 💜💜😍👏👏 Felicitariiiii!!!
  Au început săptămâna cu bine sa o tina tot așa. 😁😊💜👏

  Apreciază

  Răspunde
 3. Gaby Cleo

  Mă bucur așa mult pentru ei!!! Merită acest lucru! BTS este cea mai tare trupă de băieți! Îmi place ce a gândit JHOPE prin:„Ce veste bună de dimineață!!! Vă mulțumesc mult tuturor!!! ⭐😊☺⭐” Asta e cea mai frumoasă frază spusă de el😍. BRAVOOO BTS CONTINUAȚI TOT AȘA!!! MULT SUCCES!!!

  Apreciază

  Răspunde
 4. Pingback: BTS o duce bine în topurile din țară și străinătate | K-pop Romania

 5. Pingback: Situația artiștilor k-pop în topurile de la Billboard | K-pop Romania

 6. Pingback: Billboard consideră „Love Yourself: Tear” de la BTS unul dintre cele mai bune albume din 2018 | K-pop Romania

 7. Pingback: Presa coreeană evidențiază cele mai incredibile evenimente din prima jumătate a anului 2018 | K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s