Kyeongha din TST (TopSecret) primește sențință pentru hărţuire sexuală + răspunsul agenției

Agenția JSL Company a trupei TST( cunoscută ca și TopSecret) a emis o declarație în urma noilor știri cu privire la unul dintre membri, Kyeongha, acesta fiind condamnat pentru încălcarea legii, după ce a agresat sexual o persoană.

În ziua de 31 mai, s-a raportat că Lee Kyeongha („Lee”) a primit o sentință de închisoare de un an și șase luni, cu o perioadă de probă de trei ani, precum și 40 de ore de tratament pentru infractorii sexuali. El a fost acuzat de comiterea unui act indecent prin forță sau constrângere împotriva unei persoane de vârsta lui, „A„, în decembrie 2014. Sentința a fost pronunțată de instanțele de judecată pe data de 24 mai.

Alte detalii ale cazului afirmă că Lee a început să simtă o dorință sexuală pentru „A” în timp ce mergea pe stradă cu ea și când „A” a început să fugă, a urmărit-o până la primul etaj al unei clădiri și a agresat-o sexual. După aceea, a recunoscut actul și și-a cerut scuze, dar și-a schimbat atitudinea după ce a debutat ca idol anul trecut.

„A” a postat povestea pe Facebook anul trecut, dar când agenția TST a negat acuzațiile, „A” a înaintat o acuzație legală împotriva lui Lee în aprilie 2017. Lee și agenția sa nu s-au supus imediat hotărârii pronunțate de instanța de judecată săptămâna trecută și au depus un apel pe 29 mai.

În urmă cu câteva ore, compania a postat o declarație în urma știrilor apărute:

,,Bună. Aceasta este agenția JSL a trupei TST. Pentru toți cei care au sprijinit TST, ne exprimăm sincerele noastre scuze pentru evocarea criticilor. Sentința lui Kyeongha, care a fost dezvăluită, este adevărată. Pe 24 mai, a primit o sentință de 1 an și 6 luni de închisoare, care este suspendată timp de 3 ani. A fost depus un al doilea proces de recurs și există intenții de a continua să facem apel până la sfârșit. În plus, toate evenimentele și promoțiile oficiale programate, inclusiv apariția planificată la „M! Countdown” de astăzi, au fost oprite și ne vom concentra pe rezolvarea acestei probleme. Când problema lui Kyeongha este terminată, vom lansa din nou o declarație. Ne exprimăm din nou scuzele. Ne pare rău.”

Trupa TST a avut o revenire pe data de 23 mai.

Sursă: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s