Lansări K-Pop subapreciate din 2018

K-POP-ul, uneori, poate fi umbrit de grupurile mai mari și mai cunoscute cum ar fi EXO, TWICE, BTS și altele. Acest lucru ne face să pierdem din vedere celelalte trupe care sunt la fel de uimitoare, dar fără foarte mulți fani. Iată câteva dintre lansările subapreciate ale K-POP-ului din anul 2018.

1. djfriz ft. MRSHLL, Megan Lee – Dive

We can make it„~ Acest cântec combină talentele lui djfriz, MRSHLL și Megan Lee. Nu numai melodia este frumoasă, dar videoclipul este la fel de încântător, cu o animație minunată. Acest lucru merită, cu siguranță, mai multă dragoste!
2. VAV – Spotlight

VAV, scurt pentru Very Awesome Voice, este o trupă de băieți sud-coreeană sub A-Team Entertainment (fostă AQ Entertainment). Grupul este format din 7 membri și a debutat în 2015. Este o rușine că acest MV are doar 200.000 de vizualizări, deoarece este supreb”!
3. Sha Sha – You & Me

Îți place sunetul K-pop vechi abordat de trupe de fete? Atunci Sha Sha este pentru tine! Sha Sha sub agenția Major Entertainment, au lansat primul lor single album” White Story „pe 18 decembrie 2017. Fetele au făcut mulți ascultători curioși în timp ce își păstrau identitatea un secret. Acum că și-au dezvăluit fețele și talentele lor, mai mulți oameni ar trebui să le asculte!
4. Hanhae and Gaeko – In My Dream

Hanhae este un rapper sud-coreean, cântăreț și fost membru al trupei de băieți Phantom, în timp ce Gaeko face parte din duo-ul hip-hop Dynamic Duo. Când combinaţi acești doi artiști talentați, veți obține magie!
5. PENOMECO ft. Car, the garden – Good Morning

PENOMECO (Dongwook Jung) este un rapper talentat și a lansat acest cântec liniștit „Good Morning” cu Car și the garden. Melodia trebuie să fie în toate playlist-urile.
6. 7th Street – Closer

Uimitor este un cuvânt potrivit pentru a descrie acest cântec. 7th Street este o trupă în cadrul Choon Entertainment şi Freedom City. Ei lansează muzică în diferite genuri, dar în special pop rock. Acest cântec arată doar cât de talentați sunt.
7. ZZ Bae – Yoo Hoo Hoo

ZZ Bae este un grup de fate puțin cunoscut sub agenția NW, dar sunt foarte taelntate, Ascultați acest cântec „Yoo Hoo Hoo” și spuneți-mi că nu este un hit.
8. Lalasweet – Kismet

Lalasweet este un duo indie feminin alcătuit din Park Byul la clape şi Kim Hyuna pe vocal și chitară. Au debutat în 2010, iar „Kismet” este unul dintre cele mai subevaluate melodii din acest an.
9. Sleepy & Gray – iD

Acest lucru merită mai mult de un milion de opinii! Cântecul ăsta te va ridica și te va face să te miști, unua dintre cele mai bune melodii din anul 2018.
10. MARMELLO – Wake Me Up

Dacă sunteți un fan al trupelor rock și dacă, de asemenea, vă plac grupurile de fete, atunci MARMELLO este pentru tine! Grupul fuzionează aceste două concepte pentru a crea o muzică extraordinară!
11. Black6ix – Alone

Black6ix este un grup de 6 membri în cadrul Black Hole Entertainment. A debutat în aprilie 2017 și a lansat doar melodii bune. Melodia „Alone” este extrem de tare și îmi amintește de momentele mai simple ale stilului K-pop.
Oamenii trebuie să se trezească din somn și să asculte artiștii enumerați aici!
Sursa: allkpop

5 gânduri despre „Lansări K-Pop subapreciate din 2018

 1. krl1264

  ZZ Bae: asta se întâmplă când te antrenezi la o agenție fără șansa de a debuta – lansezi melodii bune sub o agenție mică, deci – subapreciat. numele trupei îmi aduce aminte de melodia lui CL the baddest female (nan nappeun gijibae)

  Îmi place melodia de la Black6ix

  Apreciază

  Răspunde
 2. jwalker

  cand oare vor inceta cu asta?? 😡 NU toata muzica ce vine din Coreea e KPOP.. nu poti sa l bagi pe Gaeko la kpop, nu poti sa zici de Gray ca e artist kpop, nu poti sa zici de Car the garden ca intra la categoria kpop.. Hanhae o fi facand el parte din Phamtom dar era un trio hiphop bazat mai mult pe rnb.. e coreana? clar e kpop!! ca sa dau hn exemplu de la noi.. hai sa zicem de Cheloo si Andra ca au acelasi stil muzical.. ca doar canta in romana amandoi ..

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s