11 idoli K-pop care au înfruntat dificultăți înainte de debut

Nu este ușor să fii un star K-pop, dar acești idoli au trecut prin lucruri mai grele decât toți.

Știm deja faptul că pentru a ajunge un idol K-pop îți trebuie multă muncă și sacrificii, iar că rezultatul nu este sigur la final. Unii reușesc ca după anii de antrenament să își găsească locul pe scena K-pop, dar pentru o parte dintre ei drumul spre succes a fost unul și mai anevoios.

Iată câțiva idoli care au avut experiențe  dure înainte de a debuta:

Yunho din TVXQ:

Deși este acum jumătatatea unui duo extrem de iubit, adolescența lui Yunho a fost una foarte grea.  Familia lui a fost foarte săracă din cauza unei crize financiare, rămânând la un moment dat și fără casă. Yunho a dormit uneori și în gări pentru că „nu avea unde să meargă.”

Sunggyu din INFINITE:

Sunggyu visa să devină cântăreț însă familia lui se opunea și i-a spus că dacă nu renunță la idee, mai bine pleacă de acasă. Ceea ce a și făcut.

El a ajuns singur la Seul cu bagajele după el și s-a susținut singur financiar în perioada cât a fost stagiar, având mai multe joburi part-time, până în 2010, când a debutat cu INFINITE.

Vernon din Seventeen:

Din cauza faptului că este jumătate american și jumătate corean, Vernon a suferit din cauza discriminării rasiale, atunci când trăia în America. Iar situația lui nu s-a îmbunătățit când a venit în Coreea de Sud, din cauza originilor sale americane:

 

Lee Hyori:

Poate că în acest moment este unul dintre starurile din Coreea de Sud cele mai mari, dar copilăria ei nu a fost deloc ușoară. Într-un episod al show-ului  „Magic Eye”, cântăreața a dezvăluit că a crescut într-o familie extrem de săracă. Familia ei a fost atât de săracă încât nu și-au permis să o trimită la grădiniță. Ea spune că această situație dificilă a întărit-o în viață și a făcut-o să își urmărească cu mai multă determinare țelurile

Leeteuk din Super Junior:

Spre deosebire de colegul său mai norocos, Siwon, care a avut o copilărie lipsită de griji, pentru el muzica fiind un hobby, Leeteuk a devenit idol pentru a-și găsi fericirea. Copilăria lui a fost nefericită, provenind dintr-o familie săracă. Tatăl lui îl bătea deseori pentru a-l pedepsi. Din această cauză, Leeteuk și-a dorit să devină idol. Deși a avut succes cu Super Junior, trecutul l-a urmărit. Tatăl lui i-a cheltuit câteva milioane de dolari, după care i-a ucis bunicii și s-a sinucis, lăsându-i lui Leeteuk o scrisoare plină de ură. Idolul povestește despre aceste momente cumplite din viața lui fanilor tineri pentru a-i motiva.

 

Sandara Park

Dara a cunoscut succesul încă dinainte de a deveni membră a trupei 2NE1. Succesul ei a început în Filipine datorită locului 2 obținut la show-ul de talente de tip reality, „Star Circle Quest”. Cu timpul, faima ei a început să dispară, fapt care a coincis cu plecarea tatălui ei de acasă, pentru o altă femeie, după ce a furat și toți banii familiei. Din acest motiv, Dara a trebuit să câștige bani pentru a-și hrăni familia.

În ziua de azi, ea a depășit momentele grele personale și este un star.

 

Big Bang

Este una dintre cele mai faimoase trupe din istoria K-pop, dar începuturile au fost dificile pentru membrii săi. Băieții au fost ani de zile stagiari înainte să formeze Big Bang, dar și acele momente au fost o luptă continuă. Băieții au fost obligați să împartă o singură cameră mică (care era vizitată de șoareci) și abia aveau ce mânca după o zi întreagă de antrenamente, pentru că nu aveau bani de mâncare.

Tiffany din Girls Generation

Tiffany își dorea încă de mică o carieră muzicală, însă tatăl ei era împotriva ideii. Totuși, ea nu a renunțat și după ce a luat audițiile SM de la Los Angeles, în 2004, a urcat într-un avion și a mers în Coreea de Sud singură. Ea nu vorbea coreeană la fel de fluent ca nativii din această țară, din cauză că a crescut în America.

Ea a dezvăluit mult mai târziu faptul că mama ei murise cu doi ani înainte ca ea să devină stagiară SM și că a luat numele de scenă Tiffany  pentru că așa și-a dorit mama ei, numele ei real fiind Stephanie.

Taemin din SHINee

Taemin nu prea a vorbit despre copilăria lui, dar a avut și el probleme. Maknae-ul din SHINee nu își putea permite să cumpere un MP3 Player. El povestește că a purtat căști care nu erau atașate la nimic numai pentru a putea semăna cu ceilalți copii. Dar după ce a cunoscut succesul alături de SHINee, el le-a mulțumit părinților săi și le-a cumpărat o casă în Gangnam.

IU

Problemele lui IU au început cu mult înainte ca ea să devină stagiară. Pentru că familia ei era foarte săracă, ea și cu fratele ei au fost crescuți de bunica lor. Când a încercat să devină stagiar, a picat 20 de audiții și a fost escrocată de mai multe agenții false. După mai multe eșecuri, în 2008 a ajuns la LOEN Entertainment și de debutat la numai 15 ani cu albumul „Lost and Found”, care nu a mers atât de bine la vânzări. Totuși ea a continuat să muncească și a devenit unul din starurile solo coreene cele mai iubite, ca interpretă și actriță.

 

V și Suga din BTS

„Domnul Gucci” și Suga provin din familii sărace și au făcut multe sacrificii personale. Ei și-au lăsat familiile și au plecat în urmărirea visului unei cariere de idol, care li s-a îndeplinit cu multe eforturi.

Sursa:://www.sbs.com.au/

 

 

13 gânduri despre „11 idoli K-pop care au înfruntat dificultăți înainte de debut

 1. youabby

  Mi-au dat lacrimele.Taemin a povestit recent si la Radio Star faza cu castile.si cred ca mai sunt si alti cantareti care au dus-o foarte greu. Dar cred ca cea mai dura viata a fost cea a lui Lee Teuk.sper ca acum el este bine daca poate sa povesteasca aceste lucruri.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 2. Luna

  Desi V si Suga provin din familii sarace ,au luptat si au ajuns cineva .
  Ii iubesc foarte mult si sunt foarte fericita ca am descoperit aceasta trupa UIMITOARE !!!!
  #ArmyForever !!!!!!!!!
  #BtsFighting !!!!!!!!!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
   1. LUNA

    Am citit articolul si chiar mi-au datsi lacrimile la toti ,chiar i-am citit articolul si mamei mele si, i-am spus ce viata grea au avut unii idoli, in copilarie.
    Deja depinde de fiecare pe care idoli ii sustine , m-au intristat foarte tare mai ales despre LeeTeuk si Taemin ,dar am scris despre V si Suga ,deoarece sunt fanul lor de foarte mult timp si stiu de la bun inceput prin ce au trecut.
    Nu era, necesar sa itii explic ,dar am vrut sa lamuresc ceva ,si nu e prostie ,era prostie daca scriam de ei si ei nu erau in articol ,dar sunt ,asa ca nu e prostie ca i-am mentionat in comentariul meu.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Sandra

     Nu spuneam ca este o prostie faptul ca ai scris despre ei in comentariu. Mi se pare copilaresc sa primesti dislike din cauza asta. Si eu ii admir, dar asta nu inseamna ca trebuie sa am un sentiment de ura sau mai stiu eu ce fata de altii ori sa arat asta neaparat prin orice metoda.

     Apreciază

     Răspunde
     1. Luna

      Probabil am inteles eu gresit ,si din comentariul tau am inteles ca tu mi-ai dat dislike pentru ca i-am mentionat, nu stiu , daca e asa imi pare rau pentru confuzie si daca chiar asa este,adica chiar e corect cum am inteles prima data, atunci deja fiecare ii sustine pe carora le este fan !

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s