Internauții sunt îngrijorați de diferența de vârstă de 12 ani dintre Yoon Kyun Sang și Kim Yoo Jung

Yoon Kyun Sang îi înlocuiește pe Ahn Hyo Seop și va juca cu Kim Yoo Jung.

Problemele de sănătate ale actriței Kim Yoo Jung au făcut ca filmările pentru K-drama ‘Clean with Passion for Now’ să fie oprite. Aceasta a anunțat de curând că se simte mai bine și echipa de producție a serialului a reluat pregătirile pentur filmări, care vor avea loc în vară. Între timp însă, programul de lucru al actorului principal masculin, Ahn Hyo Seop, nu i-a mai permis acestuia să filmeze și el s-a retras din proiect, lăsând-o pe Kim Yoo Jung fără partener.

Iată că producătorii au găsit un nou actor principal, pe simpaticul și talentatul Yook Kyun Sang, care va avea rolul lui Jang Sunkyul. În timp ce multă lume și-a exprimat bucuria față de alegerea făcută, unii internauți au criticat dur diferența de vârstă dintre cei doi actori principali. Kim Yoo Jung este născută în 1999 iar Yoon Kyun Sang în 1987. Nu este prima K-drama în care între actorii principali există o diferență de vârstă mare. Să ne amintim doar Gong Yoo și Kim Go Eun în „Goblin” (tot 12 ani diferență) și, mai recent, IU și Lee Sun Kyun în „My Mister” (cu 18 ani diferență) etc..

Drama ‘Clean with Passion for Now’ are la bază un  webtoon popular, care spune povestea unui bărbat bogat,Jang Sunkyul. Jang Sunkyul este perfect și arată la fel de bine. Din nefericire, suferă de mizofobie severă – o teamă patologică de murdărire și de a se contamina cu bacterii. Cireașa de pe tort este că el este patronul unei mari agenții care se ocupă de curățenie! Acesta întâlnește apoi o tânără domnișoară, Gil Ohsol, care este zăpăcită și neglijentă, iar cei doi se vor îndrăgosti. 

 

Ce părere aveți? Yoon Kyun Sang și Kim Yoo Jung se potrivesc?

Sursa: kstarlive.com

6 gânduri despre „Internauții sunt îngrijorați de diferența de vârstă de 12 ani dintre Yoon Kyun Sang și Kim Yoo Jung

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s