Ştiri

Black Pink obține statutul de perfect all-kill!

Black Pink domină clasamentele muzicale atât în timp real cât și zilnic!

După ce a luat cu asalt clasamentele muzicale coreene, stabilind peste 20 de statute all-kill, grupul de la YG Entertainment a obținut în sfârșit și poziția de perfect all-kill cu melodia „Ddu-Du Ddu-Du”.

Trebuie remarcat faptul că aceasta este cea de-a 7a melodie din 2018 care obține acest statut, alte piese sunt: „Travel” de la Bolbbalgan4„Love Scenario” de la iKON„Flower Road” de la Big Bang„Bar Code” de la Haon & Vinxen„Don’t Give It To Me ” de la Loco & Hwasa (MAMAMOO) și „Fake Love” de la BTS. Mai mult, Black Pink este singura trupă feminină care a luat un perfect all-kill de la modificările suferite de clasamentele muzicale din luna mai a anului trecut (Bolbbalgan4 e un duo).

Ultimul perfect all-kill obținut de un grup de fete a fost oferit în luna februarie 2017 trupei TWICE cu melodia „Knock Knock”.

Mai mult, melodia „Forever Young” de asemenea, o duce bine în clasamente, aceasta fiind o raritate pentru trupele de fete, care de obicei, ajung în frunte doar cu o piesă în același timp.

Felicitări, Black Pink!

Reclame

17 gânduri despre „Black Pink obține statutul de perfect all-kill!

     1. Probabil se prind că e un fel de spam.. că de fapt sunt câțiva, destul de mulți, care tot dau re play, si poate acolo pe YouTube se inregistrează in acel moment, dar se sterg alea „false” pe parcurs. Părerea mea sincera e că nu au nici o treabă cei de la YouTube cu trupele/artiștii populari și că e strict o problema de sistem, de inregistrare, de actualizare. Până la urma sunt banii lor, si isi doresc multe vizualizări la orice clip 😀

      Apreciat de 2 persoane

 1. Deci iubesc melodia asta, ii foarte buna, dar am inceput sa ascult tot albumul, iar cand am auzit „Forever Young” am fost ceva de genul: Wtf, de ce nu este melodia asta title track? „Forever Young” este clar melodia mea preferata de pe album, iar celalalte sunt pe locul doi pentru ca nu pot alege intre ele ❤ . Acest album este cu siguranta unul dintre cele mai bune din anul asta. ❤
  #blinks

  Apreciat de 2 persoane

  1. După părerea mea:
   Poate că din cauză că Forever Young nu sună așa special, e mai simplă, nu are vibe-ul tipic YG, si pentru că sună mult mai comercial decât Ddu Du Ddu Du.
   Ddu Du Ddu Du e o piesă mai originală..adică asa nu am mai auzit si e spectaculoasă, in timp ce Forever Young e o piesă frumoasă de vară 🙂 Toate sunt bune..că doar Teddy e genial la acest capitol.

   Apreciat de 2 persoane

   1. M-am convins inca de anul trecut cat de bun ii tipul, oricum de mult nu am mai patit sa ascult un album si efectiv sa-mi placa toate piesele, dar albumul ii super catchy! Si chiar daca melodia de titlu are succes am observat ca si „Forever Young” urca in clasamente, iar asta ma bucura super mult. :))

    Apreciat de 1 persoană

  2. Forever Young: „cantece kpop de vară” starter pack. Face parte din genul ăla de melodii EDM, Tropical House care în timpul verii răsar mai ceva ca ciupercile după ploaie, sunt peste tot. 90% din comeback-urile care au loc vara, sună așa. Mă bucur că au ales Ddu Du Ddu Du ca piesă de titlu și nu Forever Young. Ddu Du Ddu Du are ceva special față de alte cântece kpop, nu sună ca nimic din ce am auzit până acum în timp ce la Forever Young pot să enumăr zeci de cântece asemănătoare. Nu zic că sună la fel cu alte cântece, doar că au același stil și sincer chiar m-am plictisit de genul ăsta de cântece.

   Apreciat de 2 persoane

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s