Internet

[CCC] YG alege nume ciudate pentru trupele sale?

Imagini pentru winner black pink ikon

Recent, un internaut coreean s-a dat cu părerea cu privire la numele alese de agenția YG Entertainment pentru trupele sale de idoli. Conform celor dezvăluite de acesta, inițial numele oferite de YG sună destul de ciudat, însă odată cu trecerea timpului acestea reprezintă pefect statutul pe care îl obține trupa în industrie.

Coreeanul a scris în articolul său: „Întotdeauna mă gândesc: „Ce? Serios?”, când YG Entertainment dezvăluie pentru prima dată numele noului său grup. Dar după un timp, se pare că numele corespunde pe deplin ㅋㅋㅋ 

De exemplu – Big Bang!

Prima dată: ??? Numele grupului e Big Bang (marea explozie)??? ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ Atât de jenant, dar după o vreme: Nu aveți nevoie de cuvinte suplimentare … Așa cum era de așteptat de la Big Bang.

Alt caz: WINNER!

Prima dată: Doar pentru că au câștigat programul de supraviețuire „WIN“ le-ai dat numele WINNER? ㅋㅋㅋ Acest nume este atât de deprimant. După o vreme: Wow … chiar și numele câștigătorilor e câștigător (WINNER)ㅠㅠ ㅠㅠㅠ atât de cool.

Black Pink

Prima dată: De ce naiba e Black Pinkㅋ ㅋㅋㅋ Se pare că și-au pierdut inspirația. Acum: Black Pink ㅠㅠ Black Pink, faceți tot ce doriți!

Nu se întâmplă acest lucru de fiecare dată?”

Reacția internauților coreeni:

 [+33, -2] ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Îmi amintesc ce se petrecea pe Pann când numele trupei Black Pink a fost dezvăluit pentru prima dată. La acea vreme existau comentarii de genu: „Ce e cu Black Pink? Am fost șocat după ce am auzit de Gugudan, iar acum asta … Mai bine le numeați „Lebăda neagră” decât astfel”; „Black Pink, seamănă cu numele acelor copii care nu au învățat niciodată”; „Un nume fără sens, aștept să văd cum vor evolua lucrurile”; „Black Pink – un nume atât de copilăresc. Dacă vor fi la fel de bune precum Red Velvet, vor câștiga și cu acest nume”.

[+27, -5] Numele câștigătorilor e câștigător (WINNER), îmi place la nebunie asta ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Îmi place conceptul lor de a crea un nume, pentru că câștigă cu adevărat.

[+26, -3] Dacă te uiți la ele mai târziu, numele lor vor suna luxos. Simt cum numele iKON și Black Pink sunt perfecte alese.

[+9, -0] Simt că alegerea numelui Black Pink este mult mai bună decât Pink Punk! ㅋㅋㅋㅋ Deci numele noului grup va fi White Punk? ㅋㅋㅋㅋ Nume nevinovat, dar un grup de Punk ㅋㅋㅋㅋㅋ

[+8, -1] Ce zici de iKON??

[+6, -1] Recunosc WINNER, ori de câte ori le ascult piesele spun: așa cum am așteptat de la câștigători (WINNER) ……

sursa

Reclame

4 gânduri despre „[CCC] YG alege nume ciudate pentru trupele sale?

  1. Mie cel mai mult imi place cum sună „iKON” ca si nume.. mi se pare genial 😁 icon…e ceva ce reprezintă un anumit lucru.. asa probabil se presupunea că iKON vor reprezenta Korea 🙂 Nu sunt asa populari.. dar consider că vor deveni mai cunoscuți cu timpul 💖
    De BlackPink si Big Bang nici nu mai am ce să spun.. super nume. Iar 2NE1 …e ceva..secolul 21, reginele 👑💖😍 Eu cred că sunt bine alese!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s