Controverse

Big Hit Entertainment a dat în judecată un hater, iar acesta se plânge pe rețele de socializare

Imagine similară

Ca urmare a valului mare de comentarii negative, dar și zvonuri false cu privire la membrii BTS și succesul acestora, agenția Big Hit Entertainment a anunțat recent că va colecta dovezi și va da în judecată toți internauții care lasă mesaje cu caracter agresiv la adresa artiștilor săi.

Zis și făcut! Agenția a adunat probe, iar în cele din urmă a depus plângere pe numele haterilor. Ca să vezi, au apărut și așa-zise „victime”! Recent, un internaut s-a plâns prin intermediul rețelelor de socializare, că a fost dat în judecată de către reprezentanții agenției Big Hit Entertainment și nu știe ce să facă.

Acesta a scris: „Am fost alungată de pe un alt site, așa că nu am unde să mă duc după ajutor. Chiar am nevoie de ajutor TT Tocmai am primit acest avertisment de la poliție. Slavă Domnului, sunt singură acasă și familia mea nu știe despre acest lucru. Dacă nu apar la secția de poliție până la începutul lunii iulie, voi fi dată în căutare. Nici măcar nu am folosit multe cuvinte rele TT

Dacă le trimit un răspuns, spunându-le că au exagerat în timpul investigației, va fi bine? TT Nu am bani, pentru că acum nu lucrez. Am cerut administratorilor site-ului să-mi șteargă comentariile, acest lucru ar putea provoca și mai multe probleme?”

Internautul a făcut și o poză citației pe care a primit-o: „Trebuie să vă prezentați la sediul poliției până pe 2 iulie 2018, înainte de ora 15:00”.

Conversația internautului cu alți coreeni:

X: Ce ai scris în comentarii?
Internautul: Niciodată nu am spus așa *** sau așa *** în mod direct … тт
Y: Despre cine ai scris? Actriță?
Internautul: Nu, despre BTS … тт
Y: Nu poți fi tras la răspundere dacă nu există insulte directe. Cred că e o greșeală? Dacă ai fost acuzată, atunci trebuie să existe dovezi 
InternautulN-am insultat pe nimeni. Doar am scris că au avut de-a face cu corupția și sajaegi*. Este interzis acest lucru?

Sajaegi – o metodă de a manipula clasamntele muzicale.

Mai mult, se spune că unii fani ai trupei BTS au așteptat atât de mult anunțul cu privire la întreprinderea măsurilor legale împotriva haterilor, încât au ajuns să colecteze informații de unii singuri înainte de apariția acestuia. Una dintre fani a oferit celor de la Big Hit Entertainment peste 4500 de documente care includ comentarii lăsate de hateri.

Să sperăm că articolul acestei fete va fi o lecție pentru totți haterii artiștilor k-pop, și nu numai.

sursa

Reclame

14 gânduri despre „Big Hit Entertainment a dat în judecată un hater, iar acesta se plânge pe rețele de socializare

 1. Așa le trebuie! Bine fac! Pai până când?! Acum le vor ieși multora șmecheriile din cap! Bta nu merită să audă sau să citească nici măcar un comentariu de hate! Și nici o trupă! Adică muncesc din greu cu toții și să vină deștepți să comenteze … Ei nu am manipulat nimic! Așa e când „copilașilor” le este ciudă, scot pe gură prostioare … Cu toții ar trebui să ne mobilizăm și să ajutăm cu identificarea haterilor. De ce trupele noastre preferate să sufere din cauza unor oameni de tot cacao-ul? 🤨 💩

  Apreciază

 2. Wow, bravo Big Hit, yes. Oricum mi se pare normal ca toți haterii să primească până la urmă o pedeapsă pentru insultele aduse legate de idoli. Nu vreau să fiu o persoană rea, dar sincer mă bucur pentru cei care au fost dați in judecată pentru calomnie, iar acest lucru chiar va fi de acum încolo o lecție pentru cei care știu doar să comenteze de rău la adresa idolilor. (MAI ALES LA ADRESA BĂIEȚILOR MEI BTS😡😡).

  Apreciat de 2 persoane

 3. Am auzit ca unii zic deja ca BigHit nu permite dreptul la „opinie”. Sau ceva de genu… Opiniile sunt total alte chestii, multi haters pur si simplu din ura spun zvonuri false cica ” nu am facut nimic” dar ii acuzi de a fi facut ceva ilegal .ca sajaegi si fiind corupti. Nu, nu, astea sunt cuvinte grele.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Deci rad atat de tare incat acest articol mi-a facut ziua mai buna. Sper ca pe viitor toate agentiilesa faca asa. M-am rugat la toti sfintii pentru o zi ca asta. Doamne ce bine ma simt. BihHit SUE THEM ALLL.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Partea care m-a amuzat cel mai mult ”Nici măcar nu am folosit multe cuvinte rele TT” , deci, totusi ai folosit. Multe, putine ai stiu sa jicnesti si sa acuzi.
  Chiar ii felicit pe cei de la BigHit, ma bucur sa vad ca s-au tinut de cuvant. Poate asa le scot „aerele de critici” in domeniul muzicii si nu numai, sa vada cat de bine e.
  E usor sa stai in fata calculatorului si sa jicnesti munca unor oameni, dar acele cuvinte pot afecta destul de tare.

  Apreciat de 1 persoană

 6. Sa sperăm ca se vor mai aduna din hateri si îşi vor lua o viaţă, dacă nu înseamnă ca n’au pe ce da banii doar pe amenzi, atunci baftă lor
  Fanii au făcut o treabă bună trimiţând dovezile, încă nu mă pot opri din râs faptul ca acei hateri au crezut ca e o glumă faptul ca fanii vor trimite dovezile prin e-mail la Bighit, uite aşa vom face curat 😂😂😂

  Apreciază

 7. Pai daca te mananca, trebuie sa te scarpini…
  „Nici măcar nu am folosit multe cuvinte rele”, nu putea sa isi vada de treaba, trebuia sa comenteze. Mie sincer oamenii care raspandesc zvonuri false si lucruri de genul mi se par extrem de imaturi si cersetori de atentie.
  Lasa…daca a vrut atentie, tipa are acum toata atentia politiei. A gasit ce a cautat.

  Apreciază

 8. Ma bucur ca cineva in sfarsit face ceva sa inlature criticile astea „constructive”. Ar trebui sa luam si noi, romanii, exemplu de la masurile pe care le iau Big Hit si sa nu-i mai lasam pe toti „desteptii” sa comenteze, sa ne acuze pe nedrept si sa pofteasca la ce e a nostru. Asta nu e ceva ce doar companiile coreene ar trebui sa ia ca model si intreaga populatie a lumii

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s