Internet

Un autor celebru vrea să scrie o carte despre viața idolilor k-pop

Autorul celebrei cărți „Idol Maker” a decis să scrie o nouă carte, intitulată „Idol’s Studio”.

În prima carte, autorul Park Hee A a luat un interviu trupelor MAMAMOO și HIGH4, regizorului care se ocupă de filmările videoclipurilor de la BTSKim Sung Wook, antrenoarei de vocal a fetelor din TWICEKim Sung Eun, producătorului și coregrafei trupei Oh My Girl, Choi Jae Hyuk și Lee Sol Mi, designerului de albume de la YG Entertainment, Jang Sung Eun, lui MAFLY, autorul multor piese de la Girls Generation și BUMZU, un compozitor de la Pledis Entertainment. Cartea relatează cum are loc procesul de creare a albumelor k-pop și a altor lucrări despre idoli, pe care noi nu le vedem.

În cea de-a doua carte, numită „Idol’s Studio”, autorul vorbește cu idolii-producători: Woozi din Seventeen, LE din EXID, Ravi din VIXX, Yongguk din B.A.P, Park Kyung din Block B și alții. Aceasta vorbește despre procesul de creare a melodiilor k-pop.

Cartea va fi lansată pe 25 iulie.

sursa

Reclame

10 gânduri despre „Un autor celebru vrea să scrie o carte despre viața idolilor k-pop

 1. Intresant,probabil nu stim multe lucruri despre crearea unei melodii, procesul tehnologic, pana ajunge la noi…produsul finit!ceea ce ne bucura noua ochii si urechile probabil cere foarte multa munca.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Cere multa muncă sigur. Am fost implicată să filmez ceva deoarece din clasele de a IX-a sunt singura care le are cu asta și fotografiatul, mai exact un videoclip cu elevii liceului meu și a trebuit să producem muzici de fundal si sa luam cadre cât mai bune posibil. Vreau să spun că toată treaba asta a durat 2 săptămâni. Ne-am implicat foarte mult dar și rezultatul a fost pe măsură 😊ca și în cazul kpop-ului

   Apreciază

 2. Mi-ar plăcea ca un idol să scrie o carte despre viața lui.. dar nu un idol la care i-a mers foarte bine si a avut feed-back pozitiv, ci un idol a cărui carieră a fost cu suișuri si coborâșuri.. a cărui viață nu a fost ușoară, dar cu toate acestea destul de interesantă. In care să cuprindă povesti despre: trupă, fani, relatia cu familia, intâlnirile amoroase probabil secrete, mai multe secrete…etc. un fel de jurnal.. Cred că ne-ar face pe toți să realizăm doua lucruri foarte importante. 1. Că toți suntem oameni și 2. Că in orice lucru rău exista de fapt lucruri bune 🙂

  Apreciat de 5 persoane

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s