Fani au descoperit că Jin de Lovelyz a fost rănită într-un accident de mașină, iar agenția a mințit!

Pe 21 iunie, agenția Woollim Entertainment a anunțat că Jin din Lovelyz nu va putea participa la promoțiile viitoare ale trupei din cauza problemelor de sănătate. Cu toate acestea, descrierea bolii idolului a rămas incertă.

Recent, pe rețele de socializare s-au răspândit mai multe zvonuri, iar unul dintre acestea susține că Jin a suferit un accident de mașină. Totul a început cu o publicație apărută pe site-ul oficial al bisericii unde merge membra Lovelyz. În lista de anunțuri pentru săptămâna din 24 iunie, s-a afirmat: „Spitalizat: Park Myung Eun / S (accident de mașină).” Park Myung Eun este numele real al lui Jin.

Mai mult, unii internauți coreeni pretind că au văzut-o pe vedetă la terapie fizică pentru pacienții răniți în urma accidentelor de mașină, unde a primit tratament, iar într-un alt raport se spune că managerul trupei Lovelyz este cel care a provocat accidentul, el urcând la volan într-o stare de somnolență. În plus, sursele susțin că la momentul producerii accidentului toate membrele se aflau în mașină, însă Jin este singura care s-a ales cu răni serioase.

Pe baza acestor dovezi, fanii susțin că Woollim Entertainment a mințit, iar membra accidentată a primit timp liber pentru a se putea recupera. De la momentul anunțului, din 21 iunie, și până în prezent, compania nu a oferit nici o declarație cu privire la starea de sănătate a lui Jin.

Voi ce credeți?

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s