Vedete care îl adoră pe G-Dragon din Big Bang

Fiind unul dintre cei mai influenți artiști din K-POP și din lume, G-Dragon dn Big Bang atrage atenția a milioane de oameni. Unii dintre aceștia se întâmplă, de asemenea, să fie celebrități. Iată o listă de vedete care îl adoră pe GD la fel de mult ca noi!

1. BamBam (GOT7)

BamBam a scris o scrisoare prin care și-a exprimat recunoștința și admirația față de G-Dragon, acesta a recunoscut chiar că datorită liderului Big Bang a devenit o parte din GOT7. Când a avut șansa să-l lase pe G-Dragon să știe cum s-a simțit, a devenit extrem de timid, dar a ajuns să primească o îmbrățișare de la eroul său.

2. Jungkook (BTS)

Jungkook a menționat într-un interviu că a decis să devină cântăreț datorită lui GD. De la un băiat mic c are îl scandala pe G-Dragon în fața televizorului până la a sta pe aceleași scena cu idolul lui, mezinul din BTS a parcurs un drum lung.

3. Kim Woo Bin

Actorul Kim Woo Bin a menționat într-un interviu că vrea să se apropie de G-Dragon după ce ambii au fost prezentatori la ,,M Countdown”.

4. Lee Joon

Lee Joon și-a arătat admirația lui față de G-Dragon. Dar, din păcate, pentru el, a ieșit sub forma unei conversații telefonice incomode la emisiunea ,,Weekly Idol”.

5. Byung Hun (L.Joe)

În timpul unui interviu, fostul membru Teen Top a menționat că îi plăcea de G-Dragon încă din zilele sale cu piesa ,,Heartbreaker”, dar era prea timid să îi spună prima dată când s-au întâlnit.

6. Zico (Block B)

Zico a spus odată: ,,Sunt idol, am vrut inițial să lucrez ca producător sau rapper, dar am crezut că la vârsta mea pot să fiu doar idol, câștigând experiență ca idol. Cred ca poate fi util sa devii un producator mai târziu. Scopul meu este sa fiu ca și Seo Taiji sau G-Dragon.”

7. Haru

Fiind fiica unuia dintre cei mai influenți rapperi coreeni (Tablo din Epik High) a avut posibilitatea de a-l întîlni pe idolul ei favorit. Chiar de la o vârstă fragedă, Haru a avut întotdeauna o admirație timidă pentru G-Dragon, așa cum a apărut și la ,,Superman is Back„. Dar sincer, aș simți același lucru ca și Haru.

Sursă:allkpop

2 gânduri despre „Vedete care îl adoră pe G-Dragon din Big Bang

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s