„Produce 48” are cel mai mare rating la moment

Ratingul emisunii „Produce 48” este în creștere. 

Potrivit informației oferite de Nielsen Korea, transmisiunea din 29 iunie a atins ratingul de 2%, ceea ce este cel mai înalt rating al show-ului înregistrat până în acest moment. Pe lângă aceasta, programul a fost primul printre celelalte programe de la tvN în timpul segmentului său, fiind orientat spre un auditoriu cu vârsta de 20-49 ani, pentru a doua sâptămână coonsecutiv.

Mai mult, „Produce 48” a arătat cel mai înalt rezultat pe TVING și Mnet.com, care a adunat 35000 spectatori. Pe durata ultimelor 2 săptămâni programul de supraviețuire câștigă în popularitate nu doar în Coreea, dar și în Japonia.

Pe lângă creșterea în general a popularității și a auditoriului, membra HKT48, Yabuki Nako, a ocupat #1 în trend în timp real pe site-urile din ambele țări datorită creșterii spectaculoase din clasa F în clasa A (din cea mai rea în cea mai bună), de asemenea datorită marelui rezultat din timpul probei în echipă. Jang Gyu Ri de la Stone Entertainment și Lee Ga Eun din Pledis Entertainment la fel au ajuns în trend la categoria „Produce 48 rankings” și „Produce 48 voting”

Produce 48 se difuzează în fiecare vineri la ora 23:00 (ora coreeană).

sursa: (1)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s