Internauţii devin suspicioşi asupra show-ului ,,Produce 48” pentru o posibilă fraudă în voturi

misc

Internauții consideră că emisiunea ,,Produce 48” este vinovată de fraudă.

După ce a apărut al treilea episod al emisiunii, internauții au început să pună sub semnul întrebării numărul de voturi afișat pe ecran, după ce grupurile au cântat. Potrivit celor care au participat la înregistrarea reală, numărul audienței a fost mult mai mic decât numărul presupus al voturilor.

Luând rezultatele prestațiilor pentru melodia ,,Love Whisper„, ei au adăugat numerele pentru a calcula numărul total de voturi. În timp ce cei care se aflau la fața locului au susținut că erau doar 400 de participanți la înregistrare, suma de pe ecran a fost de 822.

Pe diferite platforme SNS, acuzațiile s-au răspândit rapid, deoarece au apărut mai multe reclamații cu privire la numere necorespunzătoare. ,,Nu a spus emisiunea că vor invita aproximativ 1000 de membri/alegători? Am citit online că mai puțin de 500 de persoane au apărut„, ,,Da, am fost și eu acolo. Am fost unul dintre ultimii oameni în linie, iar numărul de așteptare pe care l-am primit a fost 410„, ,,Și eu am venit târziu și am fost, gen, numărul 420„. Cu aceste afirmații, internauții au împărtășit, de asemenea, fotografiile propriilor lor brățări, ca dovadă a prezenței.

Mai mult, au devenit suspicioși și de numerele în sine. Toate voturile de pe ecran nu păreau numere reale, ceea ce înseamnă că acestea au fost, cel mai probabil, dublate față de numerele originale. Cu toate acestea, în ceea ce privește acest aspect, mulți au afirmat, de asemenea, că dublarea numărului nu contează, dacă s-ar aplica în mod egal pentru fiecare vot.

,,Dublarea numerelor nu schimbă nimic; nu este o diferență pentru câștigători„, ,,De ce sunt atât de mulți oameni care sugerează că doar participanții japonezi au primit voturi false?„. Între timp, o altă persoană a sușținut: ,,Chiar dacă s-au dublat, manipularea este tot manipulare. Ei falsifică voturile pentru a ridica probleme în jurul spectacolului. Cum putem avea încredere în ei?

Ce credeți despre această problemă? Credeți că voturile au fost fraudate?

 

sursă:allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s