Kim Min Kyu, actorul care vrea să îi calce pe urme lui Park Seo Joon

Cariera lui Kim Min Kyu este în plină ascensiune.

Actorul este cunoscut fanilor din K-Drame pentru roluri avute în seriale cunoscute ca: „Who Are You: School 2015 „, „Signal”, ” Because This Is My First Life”,  „Meloholic” și, în prezent, „Rich Family Son”.

Actorul a primit rolul principal în filmul de groază “The Whispering”, care va fi lansat în aceste zile. La conferința de presă pentru film,  Kim Min Kyu a fost întrebat cum se simte după ce a obținut primul său rol principal într-un film. El a răspuns că a avut foarte multe emoții și a explicat: „Când am jucat în „Because This Is My First Life”, am reușit pe loc să verific cum am jucat. Dar pentru film, trebuie să aștept mult mai mult timp înainte de a vedea filmul terminat pe marele ecran, deci, asta m-a făcut să devin agitat.”

Actorul a vorbit și despre țelurile sale ca actor, și a spus: “Sper să devin ca Park Seo Joon, care a fost în stare să joace o gamă largă de proiecte atât pentru marele ecran, cât și  pentru televiziune. Am și două personaje pe care vreau să le încerc. Vreau să joc un rol romantic, ca Hwang Jung Min din ‘Man in Love’, sau un rol negativ, ca acela al lui Yoo Ah In din ‘Veteran.’” Deocamdată, îl puteți vedea pe Kim Min Kyu, pe micile ecrane, în drama „Rich Family Son”.

Filmul “The Whispering” este un film horror lansat în Coreea de Sud în 13 iulie, care spune povestea a şase liceeni care dau peste o casă de groază și sunt terorizați de sunetul morții.

Personal, sunt convinsă că Kim Min Gyu este un actor cu o foarte mare carismă și extrem de expresiv, care abia și-a început ascensiunea, fiind extrem de tânăr încă (are doar 23 de ani).

Îl cunoașteți pe acest actor emergent? Ce impresie v-a făcut?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s