9 web drame amuzante pe care să le încerci după ce ai vizionat ceva intens

Web dramele sunt cunoscute, de obicei, pentru că sunt uşoare, scurte şi moderat siropoase. Dar un lucru este sigur, le iubim pe de-a-ntregul!

Dacă vrei să scapi de sentimentul greoi pe care ţi-l lasă o dramă lungă, cu o poveste complicată, care ţi-a oferit un roller coaster de emoţii, sau când pur şi simplu vrei să vizionezi ceva scurt înainte de culcare, aceste web drame îţi pot rezolva problema.

În ordinea cronologică a lansării lor, mai jos aveţi o selecţie de web drame cu care ar trebui să vă răsfăţaţi în această vară.

 

1. Hot and Sweet

În această dramă, Min Joon (Choi Min Hwan) este un bucătar aspirant cu visuri mari, care conduce o camionetă cu mâncare, în speranţa că va inventa un nou trend. Într-o zi lejeră de muncă, acesta se întâlneşte din întâmplare cu artista de graffiti pe nume Joon Young (Yuna din AOA), care îi ajută pe alţii, în schimbul unei mese gratuite.

 

2. Ruby Ruby Love

Seohyun din Girls Generation joacă rolul lui Ruby, un designer de bijuterii distins, care are sociofobie. După ce primeşte un inel magic, viaţa ei ia o întorsătură drastică, deoarece noua ei putere îi oferă posibilitatea de a-şi depăşi temerile şi de a-şi revendica cu îndrăzneală binemeritatul premiu Daesang. În plus, noua ei personalitate îi permite să se apropie de prinţul ei fermecător, Na Ji Suk (Lee Yi Kyung), directorul unei întreprinderi de bijuterii. Dar Ji Suk nu este singurul bărbat din viaţa ei. De fapt, unicul ei prieten, Won Suk (Lee Chul Woo), o priveşte din spatele cortinei, aşteptând ca aceasta să-l observe într-o zi.

 

3. 109 Strange Things

“109 Strange Things” spune povestea lui KDI-109 (Choi Tae Joon), un robot din viitor, care aterizează în apropierea casei lui Shin Ki Won (Jung Chae Yeon din DIA), o studentă la arte liberale, care încearcă să îşi facă o carieră înainte de a absolvi.

KDI-109, care are misiunea de a o proteja pe Ki Won, face tot ce îi stă în putinţă pentru a o ţine în siguranţă, iar pericolul şi misterul îl pândesc pe acesta, datorită unui grup de ticăloşi care vor să îl distrugă. Cu cât KDI-109 stă mai mult în preajma lui Ki Won, acesta se obişnuieşte cu membrii familiei ei, şi începe să experimenteze sentimente omeneşti precum fericirea, umorul şi, în cele din urmă, iubirea.

 

4. Queen of the Ring

În această dramă drăguţă, Mo Nan Hee (Kim Seul Gi) este o persoană romantică incurabilă, care nu are încredere în înfăţişarea ei, şi care îl place foarte mult pe Park Se Gun (Ahn Hyo Seop), un băiat orgolios de la şcoala ei, căruia îi pasă doar de frumuseţea fizică. Simpatia ei se transformă curând într-o urmărire răzbunătoare, în care aceasta încearcă să-l cucerească. Pentru a face asta, ea recurge la o moştenire de familie mistică, sub forma unui inel, care îl face pe Park Se Gun să se îndrăgostească de ea de îndată ce aceasta îl poartă.

Imagine similară

 

5. The Happy Loner

În această dramă, Na Ji Young (Min Hyo Rin) şi Park Byuk Soo (Gong Myung) sunt doi vecini care se întâmplă să aibă personalităţi şi vieţi sociale complet opuse. Ji Young este o persoană introvertită, care trăieşte în propria bulă datorită faptului că părinţii ei au neglijat-o în trecut. Pe cealaltă parte, Byuk Soo este o persoană sociabilă activă, care nu poate rezista gândului de a fi lăsat pe dinafară. Drumurile celor doi se intersectează în cele mai ciudate moduri, iar într-un ajun de Crăciun singuratic, aceştia se deschid unul în faţa celuilalt, iniţiând, astfel, o poveste de dragoste foarte interesantă, cu propriile ei forme de greutăţi.

 

6. Wednesday 3:30 PM

Această dramă începe cu ideea că înfăţişarea unei femei tinde să fie cea mai rea în fiecare miercuri, la ora 15:30, pentru că se presupune că acel moment marchează vârful stresului acumulat de la începutul săptămânii. Din nefericire pentru Sun Eun Woo (Jin Ki Joo), acela este exact momentul în care iubitul ei, Baek Seung Gyu (Ahn Bo Hyun), se desparte de ea.

La ieşirea din cafeneaua în care aceasta este părăsită, Eun Woo se ciocneşte de prietenul ei din copilărie, Yoon Jae Won (Lee Hong Bin din VIXX), pe care nu l-a văzut de ani de zile. Cei doi se pun la curent cu viaţa lor actuală, iar Eun Woo îi dezvăluie despărţirea ei recentă, iar Jae Won menţionează faptul că este managerul temporar al unei cafenele, pe care o pierde, mai târziu, într-un incendiu brusc. Acesta ajunge să caute adăpost acasă la Eun Woo şi, în schimb, acesta promite să o împace pe aceasta cu fostul ei iubit, prin intermediul unui proiect de iubire de pe Instagram.

Imagine similară

 

7. Somehow 18

Kyung Whee (Choi Minho) este un ortoped rezident care încă se simte îngreunat de vinovăţia pe care o simte pentru fata pe care o plăcea în liceu, Na Bi (Lee Yoo Bi), care s-a sinucis. În timpul unei beţii, acesta se întoarce în timp şi este din nou la liceu.

Imagine similară

 

8. Rebel Detectives

În timpul unei excursii cu şcoala, un atac misterios duce la dispariţia părinţilor lui Seol Oh Sung (Ahn Hyeong Seop) şi Pyo Han Eum (Yoo Sun Ho), când aceştia încă erau copii. Oh Jin Kyung (Kim Nam Joo din Apink), care a fost la faţa locului, ia cei doi copii sub protecţia ei, şi promite să le găsească părinţii. Aceasta devine un detectiv dedicat de poliţie, cu o determinare profundă pentru dezlegarea crimelor, iar cei doi băieţi îi calcă pe urme, devenind nişte genii care nu doar că rezolvă cazurile colegilor lor de liceu, ci o ajută şi pe Jin Kyung în misiunile ei de zi cu zi.

 

9. Unexpected Heroes

Min Soo Ho (Choi Jong Hun din FTISLAND), Bae Yoon Young (Lee Minhyuk din BTOB), şi Lee Yoon Ji (Kim So Hye) sunt trei elevi de liceu cu probleme grave de sănătate, care necesită un transplant de organe pentru a se vindeca. După operaţie, noua lor stare de sănătate vine cu noi caracteristici, aceştia dobândind abilităţi care constau în super forţă, o inimă puternică care rezistă la şocuri, şi o vedere ascuţită, în funcţie de organul pe care aceştia l-au primit.

Întrebările încep să apară după ce coşmarurile tulburătoare încep să îi bântuie în somn şi, după ce aceştia află că donatorul lor a murit într-un accident misterios de maşină, se ocupă singuri de rezolvarea cazului, bazându-se pe superputerile lor.

Imagini pentru Unexpected Heroes

Care dintre dramele de mai sus v-a stârnit interesul? Spuneţi-ne într-un comentariu!

 

Sursă: Soompi

4 gânduri despre „9 web drame amuzante pe care să le încerci după ce ai vizionat ceva intens

  1. Lemii

    Din aceasta lista am vazut doar „Wednesday 3:30 PM” si chiar o recomand! Consider ca pentru o web drama chiar a avut momente wow si un sfarsit pe masura ☺

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s