Actriţa Lee Soo Min e într-o relaţie cu un jucător de volei?

Lee Soo Min neagă zvonurile despre relaţia cu Lim Sung Jin și se scuză cu o scrisoare scrisă de mână.

De ceva vreme, se zvoneşte că actrița Lee Soo Min și jucătorul de volei, Lim Sung Jin, formează un cuplu. Ieri, pe 8 iulie, au circulat online câteva fotografiile cu cei doi, care au fost postate pe un cont privat de Instagram.

Pe data de 9 iulie, agenția lui Lee Soo Min, J&K Entertainment, a declarat într-un interviu pentru TV Report: „Știm doar despre contul public al lui Lee Soo Min. Nu știm dacă sursa fotografiei este din contul ei privat.” Agenția a continuat: „După o întâlnire personală cu ea, am aflat că cei doi sunt doar prieteni apropiați. Zvonurile cum că ar fi un cuplu nu sunt adevărate.”

Lee Soo Min, de asemenea, a negat personal că a fost la o întâlnire cu Lim Sung Jin pe străzile din Garosugil. Apoi, ea a scris: „Ieri dimineață, am petrecut mult timp cu familia, iar stilistul meu a fost, de asemenea, cu mine. Opriți acest tip de postări.” Drept urmare, postarea a fost ștearsă.

După, Lee Soo Min a postat o scrisoare scrisă de mână pe contul său public Instagram.

Bună. Aceasta este Lee Soo Min. În primul rând, vreau să-i cer sincer scuze lui Lim Sung Jin, care a avut de suferit din cauza controversei privind aceste zvonuri. Reflectez adânc și mă simt jenată că am folosit un limbaj neadecvat.

Cred că m-am speriat, pentru că oamenii au vorbit lucruri neadevărate, cum că aş avea un cont privat. Îmi cer scuze sincer. Îmi pare rău că mi-am dezamăgit fanii și mă voi gândi și voi acționa cu atenție de acum încolo.

Zvonurile despre o posibilă relaţie cu Lim Sung Jin nu sunt adevărate. El și cu mine suntem doar prieteni apropiați, iar întâlnirile nu se potrivesc pentru a descrie relația noastră. În concluzie, sunt foarte jenată că am acționat într-un mod în care să-mi înșel fanii.

Voi reflecta cu sinceritate, astfel încât acest lucru nu se mai va întâmpla din nou. Îmi cer scuze pentru că am provocat un scandal.

https://instagram.com/p/BlAwDoXlax3/?utm_source=ig_embed

Lee Soo Min a fost MC la “Show! Music Core” şi la emisiunea populară de copii “Boni Hani”. Ea a jucat în drame precum “Second to Last Love” şi “Rebel: Thief Who Stole the People.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s