Un infractor a primit 160 000$ încercând să organizeze evenimente false cu BTS şi Taeyeon

O persoană în vârstă de 40 de ani, ce s-a prezentat ca fiind domnul Yang, a fost găsit vinovat de fraudă în valoare de 185 de milioane de woni (aproximativ 165 000 $), promițând organizatorilor de evenimente că el va face posibilă prezența celor mai bune celebrități, cum ar fi BTS și Taeyeon din Girls Generation. Nu este prima dată când domnul Yang atrage atenția datorită numeroaselor acuzații, inclusiv fraudă, risipă de fonduri, falsificare și multe altele. După toate aceste acuzații, Curtea Centrală din Seul l-a condamnat la închisoare pentru o perioadă de 1 an și 6 luni, 3 ani de stopare a oricăror activități, și 200 de ore de lucru în folosul comunității.

În ianuarie, 2017, domnul Yang s-a adresat unui coordonator de evenimente cunoscut ca domnul Im. Domnul Yang a susținut că are experiență în alegerea celebrităților. La acel moment, domnul Im purta răspundere de coordonare a concertului solo al trupei BTS în Macao, din luna iulie a acelui an. Domnul Yang l-a mințit pe domnul Im, declarând că BTS deja a confirmat acordul cu el, și a rămas doar semnarea contractului. Domnul Im l-a crezut și i-a trimis 50 milioane de woni (aprox. 50 000$) ca gaj.

bts macau concert

Acest caz nu a fost primul în care domnul Yang a mințit un coordonator de eveniment, folosindu-se de numele celebrităților. În iunie, 2016, el a angajat un fotograf, care să facă un poster fals cu Taeyeon din SNSD pentru un fanmeeting. El a susținut că plănuiește organizarea unei întâlniri cu fanii ce costă mai mult de 210 milioane de woni (190 000$). A falsificat un contract, folosind numele directorilor executivi de la SM Entertainment și ai unei companii pe nume „D”.

Domnul Yang a arătat asta unei persoane, indentificate ca domnul Lee, susținând că compania D, SM Ent. și propria companie mai plănuiau încă un fanmeeting cu fanii lui Taeyeon în Taiwan, și l-a convins să investească 135 mil. woni (120 000$) pentru un eveniment fals.

taeyeon fan meeting

Curtea a venit cu o declarație, conform căreia domnul Yang este condamnat la închisoare pentru 1 an și 6 luni, 3 ani de stopare a oricăror activități, și 200 de ore de lucru în folosul comunității.

„[Domnul Yang] nu a avut intenția sau posibilitatea de a avea de-a face cu vedete, dar a mințit victimele sale pentru 185 milioane de woni cu contracte false de casting. Odată cu crimele sale, el a amânat ancheta, distorsionând dovezi și fapte”, a declarat judecătorul.

sursa

Un gând despre „Un infractor a primit 160 000$ încercând să organizeze evenimente false cu BTS şi Taeyeon

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s