Daniel și V incluși în topul vedetelor care ar primi cele mai multe vizionări dacă ar avea clipuri VR

Utilizatorii unei rețele de socializare au votat pentru cei care, conform opiniei lor, ar avea șansa de a câștiga cele mai multe vizionări în videoclipurile VR.

Comunitatea online numită Exciting DC a efectuat un sondaj prin care a cerut utilizatorilor să voteze celebritățile coreene de sex masculin ale căror videoclipuri ar putea să ajungă la 10 milioane de vizualizări dacă ar deveni eroi VR (virtual-reality). Sondajul a avut loc între 1 iulie și 7 iulie, iar în cursul acestuia, s-au acumulat 185,125 de voturi.

Kang Daniel din trupa WANNA ONE a câștigat primul loc în baza acestui sondaj, primind 47,3% (87,515) din voturi, iar V din BTS se clasează pe locul doi, obținând 44,8% (82,961) din voturi. Pe locul al treilea se clasează Yunho din TVXQ, care a primit 5% (9.336) voturi.

De asemenea, pe această listă s-au clasat și artiști precum: Ong Seong Wu (WANNA ONE), Kang Dong-won, Park Bo Gum, Kim Jin Woo (WINNER), Vernon (SEVENTEEN), Taemin (Shinee), Yoo Seung-ho, L (INFINITE), Cha Eun Woo (ASTRO), Chanyeol (EXO), Gong Yoo, Xumin (EXO) și Seo Kang Joon.

Realitatea virtuală (VR) este un termen general pentru un conținut care poate fi jucat cu căști de realitate virtuală, smartphone-uri și alte dispozitive digitale.

Sursă: YesAsia

Un gând despre „Daniel și V incluși în topul vedetelor care ar primi cele mai multe vizionări dacă ar avea clipuri VR

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s