SEMINA vorbește despre debutul într-un sub-unit, oferă un sfat participantelor „Produce 48” și altele

Pe 10 iulie, sub-unitul Gugudan SEMINA a ținut un showcase de debut, unde a performat cu melodiile „SEMINA” și „Ruby Heart”. Fetele și-au exprimat gândurile despre debutul într-un unit, conceptul albumului, punctul principal al coregrafiei în „Semina”, precum și momente amuzante din spatele filmărilor.

Fiind întrebată cum s-au simțit membrele înainte de showcase, Mina a spus: „Mereu sunt emoționată înainte de showcase. Am fost emoționată și noaptea trecută, dar și excitată pentru ziua de azi.”

Nayoung a explixat conceptul noului album: „Dacă să numim conceptul nostru într-o propoziție, atunci „Funky Diva” se potrivește cel mai bine. Este un album ce arată presonalitățile diferite ale membrelor și abilitățile vocale impresionante.”

Apoi, membrele au vorbit despre melodia de debut. Sejeong a explicat că „Semina” este melodie dance ce interpretează un blues modern cu stitlu propriu al SEMINA. „Cu elementele unice ale noastre care pot fi văzute din versuri și videoclip, noi credem că vă prinde bine la public și că va lăsa o impresie memorabilă despre evoluția noastră oe scenă. Așa cum toate trei au abilități vocale diferite, aceasta e o melodie care arată vocile fiecăreia, și anume vocalul indiscutabil al lui Nayoung și abilitățile de rap ale Minei.”

Când fetele au fost întrebate care este un punctul principal al coregrafiei, Mina a spus: „Chiar dacă sunt mai multe părți din coregrafie care merită atenție, partea „NO NO NO” este cea mai unică din punctul meu de vedere.” Fetele au făcut o demonstrație pentru reporteri în timp ce Sejeong și Nayoung cântau în background.

Când au vorbit despre filmarea videoclipului, care a avut loc în Bali, Indonezia, Nayoung a dezvăluit că vremea este diferită de cea din Coreea și este mult mai cald acolo. Oricum, cu scenele frumoase din Bali, videoclipul a fost filmat bine și toate membrele s-au simțit relaxate după filmări.

După ce au pozat, fetele s-au așezat pentru a răspunde la întrebările reporterilor. Sejeong a împărtășit un moment din timpul filmărilor: „Pentru o scenă a trebuit să fac surf pentru a prinde un pește tuna. Numai că eu nu am făcut niciodată surf, și am fost un pic îngrijorată și speriată. Am fost surprinsă că greutatea peștelui a fost mai mare decât am crezut inițial.”

După, SEMINA a evoluat pe scenă cu melodia b-side, intitulată „Ruby Heart”:

Fiind întrebate cum a luat naștere sub-unitul, Sejeong a spus: „Așa cum multă lume știe, suntem cele 3 membre care au participat la Produce 101. Prima performanță a noastră cu „Something New” a lăsat publicului o impresie adâncă despre noi și s-a întrebat dacă mai este o șansă pentru noi să ne reunim. Și noi ne-am gândit mult la asta, dar am decis să așteptăm momentul potrivit. Și credem că acum este un moment perfect să ne reunim ca SEMINA.”  Reuniunea membrelor ce au demonstrat o muncă de echipă perfectă la Produce 101 a făcut fanii să fie nerăbdători să vadă chimia dintre ele din nou, prin debutul lor într-un subunit.

O altă întrbare a fost despre diferența dintre perioada de stagiere și acum. Sejeong a explicat că ea e mereu emoționată când urcă pe scenă, și că probabil asta va continua chiar dacă va fi bunică. Însă, acum ea se poate baza pe membre când este pe scenă, mai mult pentru că ele s-au antrenat împreună pentru o perioadă lungă de timp. Ea a spus că se simte mult mai liberă cu colegele ei pe scenă. Nayoung a vorbit și ea despre faptul că a fost prima stagiară de la agenție și că a avut grijă de multe lucruri în trecut. Acum ea poate discuta lucruri cu toate membrele pentru este mai matură și are mai multă experiență.

Pentru că Produce 48 este în toiul difuzării, fetele au fost rugate să ofere un sfat stagiarelor, așa cum ele sunt concurente din primul sezon. Sejeong a spus: „Este rar să fie un program care adună atât de mulți stagiari de la diferite companii. Sper că fiecare din ele va avea șansa să învețe cele mai bune părți ale lor și să-i trateze pe ceilalți că parteneri, și nu ca competitori. Nu este minunat să ai oportunitatea de a colabora cu alți stagiari?” Nayoung  a mai menționat că stagiarii sunt acum sub presiune, așa că probabil vor realiza că momentele de prietenie între stagiari vor deveni cele mai prețioase în viitor.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s