Jin Goo va fi partenerul lui Ha Ji Won în drama cu spioni ‘Prometheus’

Actorul Jin Goo a fost confirmat în rolul principal masculin al dramei ‘Prometheus’,  unde va juca alături de  Ha Ji Won.

La sfârșitul anului trecut, se anunța realizarea unei K-drame cu spioni care va avea un buget uriaș (26,7 milioane $) ‘Prometheus’. Însă detaliile proiectului au rămas timp de luni de zile necunoscute, până când drama a confirmat și participarea unui prim nume stelar : actrița Ha Ji Won.

Iată că drama confirmă și protagonistul masculin: Jin Goo. El va juca rolul lui Park Hoon, un ofițer militar din Coreea de Nord al cărui destin se va schimba în timp ce se află la Moscova. El va fi implicat în cazul dispariției unor oameni de știință nord-coreeni.

Într-un fel serialul va reflecta actuala situație internațională, în care Coreea de Nord și de Sud, alături de SUA, încearcă să realizeze un dialog real pe tema denuclearizării. Iar răpirea unor oameni de știință, în timp ce reveneau acasă, poate fi un scenariu ipotetic interesant în acest nou context global.

Personajul lui Jin Goo, un individ moral și cu principii, va fi implicat fără să vrea într-un incident, în timp ce trăia liniștit la Moscova, și va fi obligat din acest motiv să lucreze în Coreea de Sud, într-o echipă în care se află și personajul interpretat de Ha Ji Won, Chae Eun Seo, o femeie care luptă pentru denuclearizarea Coreei de Nord.

Se pare că producătorii au pregătit și o poveste specială pentru personajul lui Jin Goo, din trecutul său, care va reieși la suprafață și la care nimeni nu se va aștepta.

Cu așa scenariu complex și multă acțiune (sperăm și puțină dragoste), la care se adaugă doi actori extrem de iubiți, serialul are șanse mari de succes, nu credeți și voi asta?

‘Prometheus’ va fi difuzat abia la sfârșitul acestui an, deci mai avem puțin de așteptat.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s