Lansări de săptămâna trecută (23iul2018)

https://i.imgur.com/M7Sv0t4.jpg

Multe melodii de vară în ultima perioadă, mă întreb care o fi motivul? A venit vara cumva și eu nu știu?

Primul cântec lansat săptămâna trecută pe care vreau să vi-l prezint este o bijuterie de melodie care, cu siguranță, nu va fi apreciată așa cum merită, pentru că nu e nici cool nici cu băieți frumoși, e o piesă kpop cât se poate de kpop, cu un refren fantastic. Sigur, intervin ici-colo secvențe unde scârțâie puțin, la partea cu rap, dar per ansamblu o melodie grozavă. Titlul melodiei este Rock, Scissors, Paper, iar trupa se numește Saturday. Mda, mult succes să o găsească cineva pe google!..

 

Ashley, membră a trupei Ladies’ Code, lansează melodia Here we are. Intră la categoria tropical house? Cred că da, și probabil n-o voi mai asculta.

 

Trupa Hey Girls revine cu un nou vechi concept – nou pentru ele, vechi pentru kpop – și lansează piesa Let me melt. Chiar dacă Sistar s-au despărțit, nu rămânem fără obișnuitele melodii de vară, cu plajă și ritmuri electro.

 

If you love me de la Yellow Bee începe foarte plictisitor, dând impresia că ar fi o baladă, iar după juma’ de minut se transformă în cântecul de vară Sistar numărul 2. Cu ceva influențe disco.

 

Așa-mi imaginez că arată lumea după ce iei un pumn de pastiluțe de fericire pe la cluburi suspecte. Nu intenționez să mă asigur, mi-ajunge melodia Cocoshine de la Divin’.

 

Myteen a lansat melodia She Bad acum vreo două săptămâni, melodie cu care promovează în prezent, iar săptămâna trecută a publicat acest videoclip cu dansul pentru melodia Martian.

 

Cred că-s două melodii în clipul acesta. Nicina nu e strașnică.

 

Acum pot învăța și eu să gătesc crochete. Trebuie doar să rulez clipul lui TaPi în revers.

 

Probabil va veni o zi când rapperii coreeni își vor da seama că e inutil să repăie cu Autotune, dar nu acum. Din nefericire!

 

Dacă nu te prinde melodia asta, cere ajutor – suferi de depresie! Hong Kyungmin cu excelenta piesă Da da da.

 

Lui Mokun îi place foarte foarte mult litera U, atât de mult încât a scris această melodie în care tinerelul cu chitară pare că-l învață  să cânte. Cred că-i mândru de cum a ieșit.

 

Park Il Song își încearcă și el norocul cu limba spaniolă (cred) în Que Sera Sera și… îi iese binișor. Deși nu e o piesă grozavă, cel puțin are o linie melodică acolo, cu care ar fi putut face un pic mai mult.

 

Woodz cu melodia Different. Nu e deloc diferită.

 

Kim Jaewoo lansează The First Penguin. Dacă te uiți atent la videoclip, nu vei vedea unde este pinguinul.

 

Choiza, din trupa Dynamic Duo, faimos pentru că a dezlănțuit-o pe Sulli, face echipă cu Microdot pentru piesa Hit! – care nu este un hit. Se pricep amândoi la scris piese ca avatarele lor din clip la pescuit.

 

Hunus Entertainment, agenția care gestionează trupa ELRIS, a postat acest fanservice nesimțit pentru gașca de fanboy însetați, cu melodia I want to take care of you, iar eu stau la rând cu gura căscată, pentru că Sohee arată grozav.

 

Închei cu o baladă rock, nici mai grozavă nici mai rea decât obișnuitele balade rock din Vest, cu tot cu solo de chitară. Hash cu melodia Shadow.

 

Atât deocamdată, ne vedem lunea viitoare cu o nouă listă de melodii ignorate, fără a uita de Somi, desigur.

Un gând despre „Lansări de săptămâna trecută (23iul2018)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s