Internauții sunt furioși pe comportamentul fanilor Wanna One față de Seungri

Seungri,wanna-one

Pe 23 iulie, ,Festivalul de Vară din Ulsan 2018‘ a început oficial pe stadionul Complexului Sportiv Ulsan. Festivalul este un eveniment de o săptămână, dar pentru publicul mai tânăr, evenimentul principal a avut loc în prima zi la ,Show! Music Core‘, care a organizat un eveniment special. 

În această zi, artiștii care au cântat pe scena  „Music Core” au fost: Wanna OneSeventeenTWICENCT 127G-FriendLABOUMF.T. IslandTriple H, Seungri din Big BangKim Chung HaGolden ChildIN2ITMOMOLANG, Jung Se WoonKARDGugudan SEMINA, și 100%.

Potrivit unor useri, se pare că unii fani din audiență au provocat perturbări, plecând mai devreme în timpul spectacolului.

,,Nu încerc să acuz întreagul fandom, ci o parte a fandomului care a participat la festivalul Ulsan. În timpul festivalului, cel puțin jumătate din mulțimea unui anumit fandom s-a ridicat imediat să plece odată ce grupul lor a terminat să-și interpreteze cele trei melodii, deși urma ultima partea a festivalului, momentul lui Seungri. Chiar dacă Ong Seong Wu a cerut tuturor să rămână așezați și să nu plece; l-au ignorat și au plecat. Datorită uriașei mulțimi de persoane care a plecat, au pus de două ori videoclipul introductiv al lui Seungri, iar atmosfera întregului loc a murit grație manierelor nepotrivite ale publicului. Totusi, sfârșitul a fost destul de reușit, pentru că Seungri a invitat toată lumea să se ridice, să danseze și să cânte „Bang Bang Bang” și „Fantastic Baby”. Credeți că cei care stau acolo până la sfârșit, stau doar pentru că nu au ce grupuri să susțină? Și chiar și biletele gratuite au fost posibile datorită taxelor noastre, așa că unii dintre voi, vă rog să vă comportați cum trebuie când mai mergeți la un eveniment.”

Se pare că și alți internauți au discutat despre problemă: ,,Cred că a fost un moment destul de ciudat pentru Seungri …fanii, VIP, cred că se simt foarte răniți”, ,,Ce maniere..”, ,,Sincer, va fi mai rău la ceremonia de sfârșit de an „, ,,Dar, indiferent de fandomul în care te afli, știm că genul ăsta de evenimente se întâmplă în toate fandomurile și trebuie într-adevăr ca acest subiect să fie abordat ” și lista poate continua.

Ce părere aveți despre situație?

sursă: allkpop

Un gând despre „Internauții sunt furioși pe comportamentul fanilor Wanna One față de Seungri

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s