Coreenii votează celebritățile care sunt cele mai bune la învățarea limbilor străine

Coreenii au votat celebritățile care nu sunt din afară și care au impresionat cu abilitățile lingvistice uimitoare!

DC Inside și MyCelebs au făcut recent un sondaj în care îi întrebau pe utilizatori: „Care celebritate care nu este din afară este atât de bun la învățarea limbilor străine încât ai vrea să îi furi abilitățile lingvistice?” Sondajul a fost deschis de pe 15 iulie până pe 21 și a avut un total de 6.765 de voturi.

Hwang Min Hyun din NU’EST și Wanna One a ajuns pe primul loc cu 2.146 de voturi (31,7%). El este cunoscut pentru că a studiat din greu japoneza în timp ce promova cu NU’EST în Japonia, iar abilitățile sale au ajuns la nivelul în care este capabil să fie gazda emisiunilor japoneze și să joace în filme. De asemenea, Minhyun și-a folosit japoneza recent când Wanna One a promovat în Japonia.

RM din BTS a ajuns pe locul al doilea cu 1.574 de voturi (23,3%). RM a impresionat mulți oameni cu abilitățile lingvistice atunci când a fost pus în situația să vorbească în numele grupului la activitățile internaționale, cum ar fi interviurile de la emisiunile americane de divertisment și multe altele. Liderul BTS a spus că a învățat singur engleza în timp ce se uita la popularul serial american „Friends”.

Pe cel de-al treilea loc este actorul Kang Dong Won, care a studiat engleza pentru a putea juca la Hollywood. În curând, acesta își va face apariția în primul film de la Hollywood, „Tsunami LA”!

Mai jos aveți top 10:

1) Hwang Min Hyun (31.7%)
2) RM (23.3%)
3) Kang Dong Won (12.4%)
4) Sung Si Kyung (4%)
5) Seungri din Big Bang (3.5%)
6) Kim Young Chul (3.4%)
7) Ryu Jun Yeol (3.2%)
8) BoA (3.1%)
9) Park Seo Joon (2.4%)
10) Cha Eun Woo din ASTRO (2%)

Voi abilitatea cui ați vrea să o luați?

sursă

N/A: Din cauză că sursa a avut o eroare, am scris greșit articolul de ieri, îmi cer scuze pentru asta~ Acestea sunt rezultatele oficiale ale sondajului.

4 gânduri despre „Coreenii votează celebritățile care sunt cele mai bune la învățarea limbilor străine

 1. Mirabela

  Dezamagitor ca doar Rm sa știe engleza… Mergi in America si in lumea mare si întreaga… Bts vor sa facă ca toți sa învețe coreeana ca sa fie cea mai vorbita ca sa nu mai fie nevoie de engleza…

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. TaeTae

   Cred că le este foarte dificil să învețe o altă limbă care folosește un alfabet latin cum noua de asemenea ne este greu să le învățăm limba ce conține alfabet hangul…

   Apreciat de 2 persoane

   Răspunde
   1. Sandra

    Nu ești obligat să înveți/stii o limbă străină. Dacă nu au avut un profesor bun care să îi facă să înțeleagă ori nu au dorit sau nu au avut timp…adică sunt destule motive pe care nu le știm și consider ca nici nu e nevoie. Ascult/sustin o trupa pentru că îmi place muzica ei nu urmăresc să văd dacă membrii stiu o limbă străină. Ar fi chiar absurd să faci pe dos ceea ce am zis. Nu aveți de ce să vă legați când e vorba de BTS așa că „apelați” la chestii de genul. Nu mai faceți atâta caz din nimic. Ei nu s-au gândit că vor ajunge atât de populari pe plan international încât să fie oarecum obligați să învețe o limbă străină. Poate mai sunt trupe care se află în situația lor. Ce e așa mare tragedie? Măcar își dau silința.

    Apreciază

    Răspunde
 2. Dana's

  Faptul ca RM a invatat engleza doar prin intermediul unui serial TV ma impresionat mai mult, deoarece stiu cat de bine vorbeste engleza, urmarind interviurile. Eu credeam ca a facut cursuri de engleza intense la felul in care vorbeste si pronuntia pe care o are. Il felicit din inima pt mintea geniala! ❤

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s