Yeri din Red Velvet recunoaște că s-a îmbătat cu un cocktail fără alcool

În noua ediție a emisiunii „Ask Us Anything” mezina trupei Red Velvet a povestit: „Odată m-am îmbăiat cu un cocktail non-alcoolic”. Ca răspuns la surprinderea publicului, ea a adăugat: „De asemenea, am crezut că este incredibil.”

Apoi Yeri a explicat: „Recent, am filmat pentru un reality show împreună cu Han Chae Young pe insula Saipan. Ne-au adus cocktail-uri. De obicei, beau băuturile alcoolice repede, așa că am băut foarte mult, erau atât de delicioase. La scurtă vreme, fața mi-a devenit roșie și am început să mă încâlcesc în cuvinte. Mai târziu am descoperit că nu era alcool în ele.”

Heechul din Super Junior a sugerat că personalul a fost surprins de ceea ce se întâmplse, mult mai mult decât ea. Auzindu-l, Lee Sang Min a întrebat: „Deci, ce s-a întâmplat când ai aflat că cocktail-urile sunt non-alcoolice?” Yeri a răspuns râzând: „Mi-am revenit imediat și am început să vorbesc corect, iar fața a căpătat o culoare normală”.

De asemenea, mezina a recunoscut că adesea bea bere și mănâncă pui prăjit împreună cu Seulgi. Într-o zi, ele au mers la râul Han, târziu noaptea, pentru a avea un mic picnic și nimeni nu le-a acordat atenție, deoarece toate cuplurile erau dornice de sărutări. În plus, Yeri a mai spus că bea singură în camera ei atunci când este în străinătate și nu știe ce să facă cu ea însăși.

Între timp, Red Velvet a revenit cu melodia „Power Up.

sursa

2 gânduri despre „Yeri din Red Velvet recunoaște că s-a îmbătat cu un cocktail fără alcool

 1. youabby

  Ce dragut,s-a imbatat cu cocktail fara alcool!!😂Si faza ca s-au dus in noapte sa faca picnic,Doamne daca era ziua sigur ca erau asaltate de fani,dar asa noaptea,fiecare si-a vazut de treburile lui!😂
  Red Velvet au avut si concert zilele astea la care s-au dus si unii baieti din SM.asta pentru ca se spunea mai demult intr-un articol despre idolii care sunt fanii altor idoli.😊😊ce dragut ca se sustin unii pe altii!😚
  Multumesc succes fetelor!❤

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s