Shiroma Miru de la „Produce 48” îi dă unfollow lui Sulli după recenta ei postare

Sulli

Shiroma Miru de la „Produce 48” e acuzată că nu o mai urmărește pe Sulli după ce aceasta a făcut o postare despre alinarea femeilor.

În prezent, Sulli primește laude de la internauții coreeni și critici dure de la cei japonezi după ce a făcut o postare pe 14 august despre ‘Memorial Day for Japanese Forces’ Comfort Women Victims‘ (o zi comemorativă a femeilor care au fost duse ca sclave sexuale pentru soldații japonezi în Al Doilea Război Mondial).

Shiroma Miru o urmărea pe Sulli pe Instagram

După postarea lui Sulli, s-a descoperit că aceasta nu o mai urmărește.

Desigur, nu e clar de ce Shiroma Miru nu o mai urmărește pe Sulli și e incert când exact s-a întâmplat asta. Cu toate acestea, mulți stagiari de la „Produce 48” sunt deja acuzați că ar fi anti-Coreea, iar cum azi, 15 august, este Ziua Națională a Eliberării în Coreea, situația nu arată foarte favorabilă.

Voi ce credeți despre controversă?

sursă

2 gânduri despre „Shiroma Miru de la „Produce 48” îi dă unfollow lui Sulli după recenta ei postare

  1. Julietta

    Chiar daca cineva e japonez nu ar trebui sa apere intilmplarile de pe atunci, inteleg unele propagande dar aici vorbim de femei ce au fost obligate sa se prostitueze pentru japonezi. Sulli a reactionat bine, acei japonezi sunt rai si hipocriti findca acelasi lucru putea sa se intimpla si cu a lor femei. In fine, fata e foarte probabil ca a avut aceasta reactie ca japoneza desi aici vorbim si de drepturile femeilor dar, eu personal nu mai vad industria kpop atit de curata, e destul de evident cum gestiunile politice sunt manipolate prin k-industry, shows si idols, poate nu direct ei dar la sigur agentiile si managerii. Si de ce atunci toti acesti idoli japoneji promoveaza in Coreea daca practic se impun sa nu celebreze orice ar avea de-a face cu eliberarea Coreei sau amintirile dureroase cauzate…?

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s