Cha Eun Woo o învață pe Im Soo Hyang coregrafia ASTRO

Un clip cu imagini din spatele scenei de la filmările dramei le “My ID Is Gangnam Beauty” arată că atmosfera dintre actorii principali este una foarte prietenoasă.

Deși Cha Eun Woo are de interpretat în le “My ID Is Gangnam Beauty” rolul unui băiat extrem de popular și rece,  antisocial uneori, filmările din spatele scenei arată că în realitate membrul trupei ASTRO nu este nici pe departe ca personajul său, acesta știind să socializeze cu colegii de muncă și să se și distreze în timpul liber.

În 13 august a fost postat un videoclip de la filmările episoadelor 5 și 6 din serialul în care joacă Cha Eun Woo și Im Soo Hyang. Clipul îi arată pe Im Soo Hyang, Kwak Dong Yeon și Dohee, în timp ce filmează pentru o scenă care se petrece la un restaurant. Atunci când un membru al staff-ului s-a ridicat, și-a acoperit fața și a plecat din dreapta camerei de luat vederi în timp ce aceasta s-a îndeptat spre masă, cei trei au început să glumească, pariind că acel membru al staff-ului va apărea la secvențele filmate din spatele scenei.

De asemenea, îl mai putem vedea și pe Kwak Dong Yeon vorbind cu Dohee în pauza de filmări. Kwak Dong Yeon a spus în timp ce bea apă: “Acest tip de pahar este cel folosit în filme ca  ‘Nameless Gangster: Rules of the Time,’ ‘The Chaser,’ și ‘The Yellow Sea.’ Drama noastră este ‘My ID is Gangnam Beauty.’ Este o drama de colegiu aici.”

În altă scenă îi putem vedea pe actorii de la facultatea de chimie petrecând timpul împreună la festivalul universității. Cha Eun Woo s-a apropiat de standul cu mâncare și Park Yoo Na a glumit că o prăjitură cu orez condimentată costă 300 000 woni ( $266). El a întrebat din nou neîncrezător și a glumit că facultatea de chimie de la universitatea asta nu e bună.

Apoi a fost filmată o scenă în care Baek Soo Min îl împinge din greșeală pe colegul ei  Choi Sung Won în timp ce încerca să se apropie de Cha Eun Woo. Choi Sung Won a vorbit despre talentul său ucigător și a pășitt cu încredere către Cha Eun Woo care mânca snacksuri.

Comentând scena lui Choi Sung Won, Cha Eun Woo a glumit: “M-am simțit oarecum satisfăcut. El m-a cam sâcâit.” Choi Sung Won a râs și apoi și-a cerut scuze în fața camerei față de fanii lui  Cha Eun Woo.

La finalul clipului, Cha Eun Woo o învăța în pauza de filmări pe Im Soo Hyang coregrafia unei melodii a grupului ASTRO. Nereușind să țină picioarele în poziția pe care i-o indica Cha Eun Woo, ea a întrebat: “De ce mi se pare atât de greu?” și Cha Eun Woo a spus: “Trebuie să te aducem ca membru ASTRO.” MV-ul se încheie în mod simpatic cu reacția lui Cha Eun Woo care atinge din greșeală o insectă cu mâna și fuge să filmeze următoarea scenă.

Frumoasă atmosfera la filmările pentru “My ID Is Gangnam Beauty”! Vă uitați la serial?

Sursa

Un gând despre „Cha Eun Woo o învață pe Im Soo Hyang coregrafia ASTRO

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s