Internauții prezic artiștii ce vor fi prezenți la ”MAMA 2018”

Mnet, MNET ASIAN MUSIC AWARDS, 2017

Se pare ca și în acest an Mnet Asia Music Awards (MAMA) urmează conceptul anterior adică, show-ul se va ține în 3 țări diferite, acestea fiind Hong Kong, Japonia și Thailanda. În urma acestei vești, fanii din întreaga lume au creat speculații asupra artiștilor ce vor fi prezenți.

MAMA în Thailanda

MAMA în Thailanda este spectacolul de deschidere al săptămânii MAMA, care este similar cu MAMA 2017 din Vietnam. Ca de obicei, ceremonia este de a onora artiștii asiatici remarcabili din 2018. La ceremonie, cele două premii mult asteptate sunt Best of Next pentru trupele care au debutat în acest an și Worldwide Favorite Artist pentru artiștii care au debutat deja, premii care au aparținut trupelor Wanna One și Seventeen în 2017.

mama 2017, hong kong, japan, bts, exo, wanna one, twice

În plus, țara este locul natal pentru mulți artiștii de top, iar acest lucru indică că este o posibilitate mare ca artiștii născuții aici să apară la show. Grupurile care sunt așteptate de fanii să apară la MAMA sunt:

 1. (G)I-DLE: acest grup a debutat în luna mai și Minnie este din Thailanda.
 2. GOT7: candidații preferați la ‘Worldwide Favorite Artist’ în frunte cu BamBam din Thailanda.
 3. NCT U: În care Ten este un membru din Thailanda și Lucas este, de asemenea, jumătate chinez și jumătate thailandez. Popularitatea lor în Thailanda este în creștere, dar încă mai au nevoie de promovare.

MAMA în Japonia

Potrivit internauților, TWICE sigur este în listă, anul acesta a fost un an extraordinar pentru trupă în urma promoților din Japonia și participarea se poate întâmpla și dacă avem în vedere premiul lor Daesang (Song of the year) cu melodia ,,Signal”.

mama 2017, twice, wanna one, exo, bts

Aici se pot câștiga premiile pentru: debut, dans, modă și bineînțeles premiul Daesang pentru melodia anului. Analizând industria k-pop din acest an, ne putem aștepta la câteva nume foarte cunoscute:

 1. Stray Kids (dubut la grupurile de băieți)
 2. Produce 48 (debut la grupurile de fete)
 3. Wanna One/ Seventeen (cel mai bun dans masculin)
 4. GFRIEND/ TWICE/ Red Velvet/ MOMOLAND (cel mai bun dans feminin)

Între timp, cântecul care câștigă premiul Daesang în acest an rămâne imprevizibil.

MAMA în Hong Kong

Acest show este așteptat de toată lumea, MAMA în Hong Kong este, fără îndoială, cel mai important eveniment pe care îl așteptăm cu toții.

Mama din Hongkong include premii pentru cel mai bun artist solo de sex masculin/feminin, cel mai bun vocalist masculin/feminin/grup, Daesang pentru albumul și pentru artistul anului. Prin urmare, lista va conțne artiști de top și se asteaptă să conțină artiștii de anul trecut – EXO, BTS, Wanna One, TWICE, Red Velvet, G-FRIEND, GOT7, NCT, Seventeen și trupa formată din show-ul Produce 48.

mama 2017, blackpink, exo, bts, hong kong, winners

Există o posibilitate ca artiștii YG Entertainment să nu participe nici in acest an la MAMA. Anul trecut ei nu au participat la eveniment din cauza problemelor interne.

Credeți că în acest an la MAMA se vor întâmpla răsturnări de situații?

Sursă: kbizoom

13 gânduri despre „Internauții prezic artiștii ce vor fi prezenți la ”MAMA 2018”

 1. Iasomio.☾

  Poate suna ciudat întrebarea mea: 😅 Acolo participa si artiști din țările alea? Adică in Japonia japonezi, in Thailanda thailandezi? Sau numai sud coreeni?
  Si inca ceva. Care faza cu Yg?

  Apreciază

  Răspunde
   1. andreeag20 Autor post

    Nimeni nu înțelege ce se întâmplă între YG și MAMA/Mnet. Multe persoane spun că totul a început să fie serios în 2016, YG știa că premiul pentru trupa de debut în acel an o să fie pentru I.O.I(trupă creată de Mnet prin Produce 101) și în acel an ,,normal” era să primească Black Pink. În același timp este o antipatie și din partea MAMA/Mnet către artiștii YG în special GD după ce la show-ul lor a făcut un diss track împotriva lor în anul 2014.

    Apreciază

    Răspunde
 2. complexity

  Ar fi super din partea lor sa nu mai de a premii de pomană (desigur artişti aia se bucură de premiu)
  Iar vom vedea premii pentru „ce-a mai bună poza” „ce’i mai bine îmbrăcaţi ” si toate alea

  Apoi la premiile importante acolo ma aştept la o decentă ţinând cont de corectitudinea

  Pentru mine voturile fanilor nu îşi au rostul de asta nici nu mai votez, mai ales la MAMA

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 3. susodoi 🌼

  Eu stiu deja ca nu se vor acorda corect. In primul rand corect ar fi să participe toata lumea nominalizata,dar nu se va intampla asa.
  Eu o să imi fac datoria de fan, in sensul ca voi vota cum consider eu, in rest, să se „distreze” Mnet-ul cat vrea. Nu va mirati daca iarasi premiul pt „Cea mai buna trupa masculina” merge la WannaOne.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s