Primul duet al lui Taeyang din Big Bang cu o cântăreaţă trece de 70 milioane vizualizări!

Taeyang a cântat acest duet la emisiunea „Fantastic Duo „, bătând, la vremea respectivă, recordurile de audiență ale emisiunii.

Deși Taeyang este în armată, înregistrările sale memorabile continuă să adune vizualizări pe YouTube. În aprilie, 2016, idolul a cântat melodia lui solo, compusă pentru Min Hyo Rin, împreună cu concurenta  Daejeon’s Rhythm Gangster de la emisiunea „Fantastic Duo”.

El a mărturisit că a fost prima dată când a cântat un duet cu o femeie, fiind o evoluție specială. Emisiunea a bătut atunci și recordurile de audiență, iar duetul câștigător a devenit unul dintre cele mai memorabile din istoria K-Pop și, totodată, cea mai cunoscută prestație de la „Fantastic Duo”.

O înregistrare a acestui duet a depășit, zilele acestea, 70 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar, ținând cont de faptul că MV-ul se afla acum două luni sub cifra de 60 de milioane de vizualizări, pare că ritmul acestora a crescut în ultima vreme.

În momentul de față, cea mai urmărită evoluție TV k-pop pe YouTube este „Go Go” de la BTS, din septembrie, 2017, care deține peste 100 milioane de vizualizări.

 

Surse: Koogle.tv, YouTube

2 gânduri despre „Primul duet al lui Taeyang din Big Bang cu o cântăreaţă trece de 70 milioane vizualizări!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s