5 celebrităţi care arată bine chiar şi cu câteva kg în plus

#

Nu, pentru aceste vedete, kilogramele nu reprezintă o problemă.

Multe persoane, în special coreeni, consideră că o femeie este frumoasă, dacă și numai dacă este slabă. Ar putea să fie adevărat, dar să nu ai o siluetă suplă nu este vreo problemă majoră pentru aceste cinci celebrități. Datorită creșterii în greutatea pe care a avut-o CL, mulți au început să pună sub semnul întrebării adevărata definiție a frumuseții.

Este adevărat că aceste cinci vedete au luat în greutate fie din cauza serviciului, fie pentru că mănăncă bine. Sunteți curioși? Dacă da, atunci haideți să vedem starurile care arată fenomenal și cu câteva kilograme în plus.

1. CL

2. Goo Hye Sun

3. Ailee

4. Lee Hyori

Lee Hyori a dezvăluit că s-a îngrășat un pic în perioada dintre primele două sezoanele ale show-ului ‘Lee Hyori’s Bed and Breakfast.’

5. Kim Go Eun

Sursa: kstarlive

3 gânduri despre „5 celebrităţi care arată bine chiar şi cu câteva kg în plus

  1. Iasomio.☾

    Nu este adevărat ca „ar putea sa fie adevărat”! Sincer, am avut si inca am, colege mai plinuțe si vreau sa spun ca superbe ar fi puțin spus! Dar am si slabe dar sunt niste persoane foarte rele! Nu are legătură dar s-a înțeles cred ce am vrut sa spun 😉
    Cl m-a lăsat fara cuvinte! 💕👑 Si Ailee iarăși ❤Eu m-am saturat sa aud de acele standarde ale lor.. Si de criticile lor! Vedetele din afara? Nu își pot avea meseria din cauza ca nu sunt ” schiloade”? nu dau hate, dar nu stiu cum as putea sa le numesc pe marea majoritate Bebe Rexha care marea majoritate dintre noi cei din vest o consideram super, la ei e o v*că si nu glumesc! Poate încetul cu încetul, își vor da seama ca nu kilogramele sunt pe primul loc ci sufletul!

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s