Lee Kwang Soo îl lasă fără pantaloni pe Kim Jung Kook în noul episod ‘Running Man’?

Watch: Lee Kwang Soo Catches Kim Jong Kook Off-Guard In Classic “Running Man” Fashion

“Running Man” nu ar mai fi “Running Man” fără momente de acest gen!

Episodul de pe 26 august a avut ca tematică filmul “Along with the Gods”, iar membrii echipei au fost împărțiti pe echipe și fiecare a avut de îndeplinit diferite sarcini. Totul a fost frumos până când Lee Kwang Soo și-a descărcat frustarea într-o manieră foarte hilară pe colegul său, Kim Jung Kook, care nu se mai oprea din a râde de el.

Membrii jucau un joc, unde trebuiau să stea agățați de o bară și să încerce să sară cât mai departe în timp ce se balansau. Când a venit rândul lui Lee Kwang Soo, Yang Se Chan și Yoo Jae Suk au început să-l gâdile, deoarece au realizat că este avantajat de înălțimea sa. Și cum era de așteptat, acesta a căzut imediat.

Kim Jong Kook nu a stat liniștit și a început să pună paie pe foc, comentând, ”Se poate rezista la gâdilit. Dați ce aveți mai bun”. Apoi, producătorii emisiunii au fost de acord ca Kim Jung Kook să stea agățat pe bară și dacă rezistă la gâdilit, atunci ce i-au făcut Yoo Jae Suk și Yang Se Chan lui Lee Kwang Soo nu se consideră trișat.

Cântărețul a demonstrat că nu se gâdilă, deși membrii au încercat din greu să-l facă să râdă. Totuși, într-o fracțiune de secundă, acesta cade, deoarece Lee Kwang Soo i-a tras jos pantalonii, făcându-i pe toți să izbucnească în râs.

Când i-a văzut expresia lui Kim Jung Kook, Lee Kwang Soo imediat i-a cerut scuze, spunând că nu s-a putut abține, pentru că era foarte supărat.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s