Aceste actrițe au avut joburi suprinzătoare înainte de a cunoaște faima

Vă invităm în cele de mai jos să urmăriți o listă de joburi pe care le-au avut câteva vedete, înainte de a deveni faimoase, care v-ar putea suprinde.

Unii oameni își schimbă locul de muncă pe măsură ce se schimbă obiectivele lor, sau odată cu apariția unor evenimente speciale în viața lor, sau dacă doresc să accepte pur și simplu noi provocări.

Este din ce în ce mai rar să vezi pe cineva care are o singură slujbă întreaga lor viață. Acest lucru este valabil și pentru actrițe, în ciuda a ceea ce ar putea crede mulți!

Iată 10 actrițe care au avut locuri de muncă destul de surprinzătoare:

Kim Nam Joo – funcționar public:

Imediat ce a absolvit liceul, Kim Nam Joo s-a angajat, devenind funcționar public la rangul 9, la sediul administrației publice din regiunea provinciei Gyeonggi.

Apoi s-a înscris la concursul Miss Coreea și a intrat în industria divertismentului.

Kim Tae Ri – vânzătoare de lapte de soia

Kim Tae Ri a lucrat cu jumătate de normă în diverse locuri, inclusiv restaurante fast food și magazine de lux, înainte de debutul în actorie. Un loc de muncă special a fost cel de vânzătoare de lapte de soia într-o piață.

Ea a fost o dată recrutată de un proprietar de cafenea pentru a lucra la magazinul său. Mai târziu, în 2016, Kim Tae Ri a debutat prin filmul „The Handmaiden” și a fost în centrul atenției de atunci.

Suzy – model de promoții

Cu înălțimea și aspectul ei frumos, nu este greu să nu credem că Suzy era un model potrivit inca de când era în gimnaziu!

Se pare că popularitatea lui Suzy era atât de mare încât colegii ei de sex masculin i-ar fi făcut tot timpul mărturisiri că o plac și că ea făcea des promovări pe stradă cu mare succes.

Oh Yoon Ah – model de curse

Când avea 20 de ani, Oh Yoon Ah a fost model pentru curse. Ea a primit multe oferte de la agenții și a început cariera de actriță în anul 2004.

Lee Yoo Young – angajată la un salon de coafură

La premiile Blue Dragon Film din 2015, ea a mărturisit pe scenă: „Acum șapte ani lucram la un salon de frumusețe. Am renunțat la acel job pentru a deveni actriță.”

În loc să meargă la universitate după terminarea liceului, Lee Yoo Young a optat pentru un job la un salon de coafură. Apoi ea și-a urmat visul de a juca în filme după ce a fost admisă la Universitatea Națională din Coreea pentru Arte, la facultatea de actorie.

Lee Si Young – proprietar de magazin într-o saună

Pentru a-și face visele să devină realitate, Lee Si Young a mers la multe audiții, dar a eșuat. După aceea, a avut un magazin în zona de femei dintr-o saună și și-a câștigat existența astfel.

Cariera ei nu sa încheiat cu actoria, deoarece ea a devenit chiar boxer!

Jin Ki Joo – angajat la o corporație, jurnalist

Jin Ki Joo are un CV impresionant.  Înainte de a deveni actriță, a intrat într-o corporație după absolvirea universității. Mai târziu a părăsit compania să-și urmeze visele de a deveni jurnalist.

Cu toate acestea, pentru că simțea lipsa unui sentiment de datorie în calitate de jurnalist, ea a intrat într-un concurs de super-model și a început să promoveze ca actriță.

ChoA – vânzătoare pentru o televiziune prin cablu

La emisiunea MBC “Radio Star” a spus că a lucrat part time pentru o televiziune prin cablu. Era atât de bună încât ajunsese nr. 1 la vânzări în departamentul ei.

Pyo Ye Jin – însoțitoare de zbor

Pyo Ye Jin și-a luat diploma de însoțitoare de zbor în 2011 și a început să lucreze pentru Korean Air. În 2016 și-a făcut debutul în actorie cu drama MBC “Marriage Contract”.

Han Ye Seul – reporter

În 2001, Han Ye Seul a câștigat popularitate pentru modul incredibil în care arăta în cadrul unui concurs de supermodele și a devenit reporter folosind numele său real „Kim Ye Seul” la emisiunea „Night of TV Entertainment” de la SBS.

Ulterior, a debutat ca actriță, primind și  porecla de „actrița reprezentativă a Coreei”.

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s