Actrița So Yi Hyun dezvăluie că a fost obligată să își anuleze proiectele din cauza maternității

So Yi Hyun mărturisește că sarcinile ei au fost neprevăzute.

Actrițele și cele mai bune prietene So Yi Hyun, Hong Ji Min și Jung Ae Yeon au apărut la emisiunea “Life Bar” de la tvN și au stat de vorbă cu gazdele emisiunii în timp ce au băut și depănat amintiri împreună. So Yi Hyun, care este măritată cu In Gyo Jin, cu care are deja doi copii, a dezvăluit că ambele sarcini au venit pe neașteptat.

Mai mult, actrița a povestit că a aflat de prima ei sarcină în ziua în care trebuia să semneze contractul pentru o nouă drama. Ea a povestit: “Era în ziua în care mergeam să semnez contractul pentru o drama și m-am simțit tare ciudat. Am ieșit dimineața să mănânc cu soțul meu, și când ne-au adus cele două clătite de cartofi (gamjajeon), mi s-a făcut puțin rău. Nu am putut mânca nimic din ce comandasem și am mâncat orez amestecat cu pastă de ardei roșu și ardei feliați. felia meu mi-a spus că ar trebui să încerc să fac un test de sarcină, iar când a ieșit pozitiv, mi-am sunat agenția..”

Ea a continuat: “Pe de o parte, eram atât de recunoscătoare, dar era un proiect pentru care deja bătusem palma. Mi-am cerut scuze de la agenția mea. Dar soțul meu era atât de fericit. Chiar am fost tare fericită și eu când am aflat de primul nostru copil. Nu conta nicio drama sau altceva, eram atât de recunoscătoare.”

Ea a mai spus. „Dar la al doilea copil al meu, a fost așa o surpriză că am plâns. Aveam în față o reclamă și alte proiecte aliniate.” Ea a adăugat că i-a fost dor de actorie: „Cu sarcinile și nașterile cele două a fost o pauză de trei ani și începe să îmi fie un dor teribil de jucat. Îmi iubesc copiii dar îmi este dor de carieră și de munca mea.  „

Actrița a mai dezvăluit că ea și soțul ei au fost de acord să deschidă viața lor de familie publicului prin emisiunea “Same Bed Different Dreams”. Ea a spus:  “Mă gândeam că nu trebuie să o facem, dar mi-am dorit ocazia asta pentru soțul meu. El este atât de încântător și de amuzant și este o persoană pe care lumea o îndrăgește ușor. Faptul că nimeni nu îi cunoștea această latură era atât de păcat, deci am decis să merg înainte cu intenția de a îl introduce pe soțul meu tuturor.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s