Emisiunea „Produce 48” nu a avut atât de mult succes comparativ cu celălalte sezoane?

IOI, Jeon-asa-mi, vreau să-unu, Kang-Daniel, izone

Internauții coreeni au comparat voturile pentru cei trei finaliști „Produce 101„, Jeon Somi, Kang Daniel și Jang Won Young.

În primul sezon, Jeon Somi, pe vremea aceea stagiară JYP Entrainement, a câștigat primul loc cu 858.333 de voturi. În sezonul doi, Kang Daniel, ce ocupă poziția de centru în grupul Wanna One, a obținut 1.578.837 de voturi, stabilind un nou record față de sezonul precedent.

Spre deosebire de „Produce 101” și „Produce 101 Season 2”, „Produce 48” nu a înregistrat aceste rezultate la capitolul voturi. Câștigătoarea celui de-al treilea sezon, Jang Won Young, centrul trupei IZONE, a adunat un total de 338.366 de voturi.

Internauții au remarcat faptul că dacă voturile din cele trei sezoane ar fi combinate, Jeon So Mi ar fi singura stagiară de sex feminin care ar intra în top 11, în timp ce pe locul 10 ar fi Minhyun cu 862.719 de voturi.

Ce părere aveți de această scădere drastică a voturilor. Oare concurentele nu s-au ridicat la nivelul sezoanelor precedente?

Sursa: koreaboo

3 gânduri despre „Emisiunea „Produce 48” nu a avut atât de mult succes comparativ cu celălalte sezoane?

 1. susodoi 🌼

  Nu stiu ce logica are asta, dar eu cred că nu a fost asa anticipat din cauza ca au fost japonezoaice..? Sau străine anyway… Plus ca orice NU se numeste „Produce 101” nu are succes la momentul actual, chiar daca e facut tot de Mnet. Pe lume o intereseaza clasicul „PD 101”, nu „vrăjeli” de „PD 48” 😂 chiar daca stiu ca e acelasi lucru, doar ca nu cu atâția participanți. 🙂
  Parerea mea.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. susodoi 🌼

  Mnet-ul a realizat ca e cam prea rapid să mai faca inca un Produs 101… asa ca s-a gandit ca acest Produs 48 e oarecum bonus, pe langa cele cu 101. In fine, Wanna One inca mai au ceva de petrecut împreună.. lumea inca e nervoasa de situatia „tragica”(dupa ei) a trupei I.O.I in comparatie cu Wanna One, desi eu nu inteleg de ce… I.O.I a fost oarecum un experiment, să vada daca le merge, și le-a mers. Acum de Wanna One țin strâns..pt ca e o trupa relativ mare. Dar aceasta IZONE a aparut…nu intr-un moment potrivit .

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s