Kim Joon îşi prezintă fetiţa pentru prima dată şi vizitează platourile „Boys Over Flowers”

Actorul Kim Joon, devenit celebru datorită dramei „Boys Over Flowers”, rupe tăcerea și explică motivul pentru care a ținut secret faptul că s-a căsătorit și că este tată.

În luna iulie a acestui an, publicul a rămas șocat atunci când Kim Joon a recunoscut că este căsătorit de trei ani de zile și că are o fetiță. Frumosul actor a făcut parte din grupul ‘F4‘, alături de Lee Min Ho, Kim Bum și Kim Hyun Joong.

În episodul din 2 septembrie “The Return of Superman” de la KBS, Sam Hammington și băieții lui William și Bentley au mers la un picnic cu Kim Joon și fetiţa lui So Yi. Sam Hammington și Kim Joon s-au cunoscut prin intermediul lui  Ryu Soo Young, iar cei doi s-au înțeles bine pentru că William și So Yi sunt de aceeași vârstă.

Pe drum, Kim Joon a spus câte ceva și despre soția lui: “În loc de o ceremonie mare, nunta noastră a fost o masă cu familiile noastre. Am cerut în mod expres să nu fie articole lansate, pentru că m-am gândit că ar fi greu pentru soția mea să facă față. M-am gândit că ar fi copleșită, deci, mi-am dorit să îi ușurez presiunea pe care ar fi putut-o simți.” El a mai vorbit și despre faptul că s-au cunoscut prima dată în gimnaziu și că înainte să se căsătorească au fost împreună nouă ani.

Ultima dramă în care a jucat Kim Joon a fost în anul 2015, și s-a intitulat „City of Sun.” Apoi, actorul a dispărut din atenția publicului. El și-a suspendat cariera și s-a căsătorit în anul 2015, iar după s-a ocupat de creșterea fetiței sale, So Yi. El a explicat: “Împreună, am luat decizia de a ne căsători, pentru că amândoi am dorit să ne facem o familie. Munca este importantă, dar eu am avut întotdeauna ca scop în viață să am un copil și să trăiesc fericit ca soțul cuiva, deci, am decis să mă căsătoresc. Am fost foarte îngrijorat în perioada în care soția mea a fost însărcinată, dar So Yi a venit sănătoasă pe lume și asta a fost aşa o ușurare.”

Picnicul a avut loc în provincia Gyunggi, orașul Namyangju, unde a fost filmat și serialul “Boys Over Flowers”. Kim Joon a părut că face o călătorie înapoi în timp, printre amintiri, amintindu-și toate locațiile de filmări. Când a ajuns la un carton tăiat cu personajele supranumite F4 din dramă, Kim Joon a spus: “Nu pot să cred că văd poza, atâtea  amintiri au fost aici. Cred că au trecut cam 10 ani de la dramă.” Toată lumea s-a simțit bine și au făcut și multe poze drept amintire.

Cât despre fetiță, este adorabilă, nu vi se pare? Priviți cum se uită la imaginile actorilor din serialul în care a jucat tatăl ei!

 

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s