Concerte/Evenimente · Ştiri

Jay Park devine primul artist K-Pop invitat la festivalul MIA

Jay Park a cântat pe scena Festivalului MIA (Made in America Festival).

Festivalul MIA a câștigat mult în popularitate după ce a fost creat în 2012 de Jay-Z, fondatorul Roc Nation, compania americană cu care a semnat Jay Park. Festivalul este cunoscut pentru spectacolele sale în care aduce muzicieni americani populari, iar în acest an a marcat cea de-a șasea aniversare.

Linia de vedete care au participat la show a fost compusă din artiști populari precum Kendrick Lamar, Nicki Minaj, Diplo, Post Malone și Meek Mill și, de asemenea, Jay Park. Deși se întâmplă rar ca un artist asiatic să urce pe scena de la MIA, Jay Park a fost primul care a urcat pe scenă în 2 septembrie.

După festival, Jay Park a comentat: „Sunt recunoscător publicului local din Philadelphia pentru sprijinul lor entuziast față de evoluția mea. Mulțumită lor, a fost foarte distractiv și plăcut.”


Felicitări lui Jay Park!

Sursa

Reclame

5 gânduri despre „Jay Park devine primul artist K-Pop invitat la festivalul MIA

  1. este unul din solistii mei preferati. on man show. cand am fost in sseoul am incercat sa imi fixez o intalnire cu el dar din pacate era plecat din tara. este de admirat pentru stie sa cante, sa danseze, sa aiba simtul umorului, sa fie modest. este sufletist si si-a ajutat colegii si continua sa o faca. sunt calitati care-l definesc si mi-a parut bine cand am auzit ca mia i-a cerut sa li se alature.
    in felul acesta au primit o palma morala si cei care macar o clipa s-au indoit de el, de talentul lui, de tot ceea ce inseamna jay park. multumesc pentru videoclip dar si pentru veste

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s