Song Jung Ki aniversează 10 ani de la debut cu fanii + Lee Kwang Soo, Junho și Kim Min Suk

Actorul Song Jung Ki a sărbătorit cea de-a 10-a aniversare a debutului său cu o întâlnire cu fanii plină de stele!

La 1 septembrie, Song Jung Ki a avut o întâlnire specială la Universitatea Kyung Hee pentru a aniversa al 10-lea an de carieră. Fanii din toată Asia, inclusiv China, Taiwan, Hong Kong și Singapore, și-au unit forțele pentru a pregăti flori pentru eveniment, iar fanclubul oficial al actorului a pregătit, de asemenea, un tort aniversar pentru această ocazie.

Jung Ki a pornind făcând o plimbare prin amintirile sale și discutând despre numeroasele proiecte la care a participat în ultimii 10 ani. În plus față de evocarea unor povestiri amuzante de la filmări, el a vorbit și mai serios despre filosofia sa de actor.

În următorul segment al întâlnirii cu fanii, starul a avut ocazia să interacționeze mai bine cu fanii săi. Transformându-se într-o gazdă de talk-show, el a citit povești personale trimise de fani și le-a răspuns atât cu remarci spirituale cât și cu o empatie emoționantă.

Actorul Lee Kwang Soo, cunoscut ca fiind cel mai bun prieten al lui Song Jung Ki și totodată fostul său coleg din emisiunea „Running Man”, a avut o apariție specială la întâlnirea cu fanii. Cei doi prieteni s-au distrat cu un joc de realitate virtuala (VR) pe scenă împreună și au prezentat chimia adorabila dintre ei făcând tot felul de glume unul pe seama altuia.

 

Junho din 2PM și actorul Kim Min Suk au apărut, de asemenea, ca invitați speciali, glumind pe scenă cu Song Jung Ki și tachinându-l, dezvăluind părți din rutina lui zilnică publicului.

În plus, multe vedete au trimis mesaje speciale de felicitare pentru Jung Ki cu ocazia aniversării sale, inclusiv Park Bo Gum, So Ji Sub, Park Bo Young, Kim Jong Kook, Yoo Yeon Seok, Jin Goo și Cha Tae Hyun.

Songul Jung Ki a încheiat întâlnirea citind o scrisoare redactată de mână, pe care a scris-o personal fanilor săi. El a început prin a remarca: „Gândindu-mă la faptul că anul acesta marchează cea de-a zecea aniversare a debutului meu, mă simt uimitor dar și ciudat”.

El a continuat: „Am întâlnit atât de mulți colegi măreți până acum. Datorită lor am reușit să o ajung atât de departe. De acum înainte mă gândesc să muncesc din greu pentru a crea zece ani care sunt complet diferiți [de ultimii 10 ani] „.

Actorul a concluzionat: „Voi da tot pentru a vă arăta noi laturi ale mele,  voi juca mai bine și vă voi demonstra munca mea continuă. A fost o onoare să îmi petrec ultimii 10 ani împreună cu voi toți. Vă iubesc.”

După încheierea întâlnirii cu fanii, Song Jung Ki și-a făcut drum prin public pentru a saluta fanii privindu-i în ochi și a-i conduce pe aceștia la despărțire.

 

Song Jung Ki se pregătește în prezent să joace în drama „Asadal” (titlu de lucru), un serial de epocă fantastic programat pentru prima jumătate a anului 2019.

Sursa 1

Sursa 2: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s