[Personal] Top 10 melodii preferate – G-Dragon

Un nou articol din această serie!

Știu că a trecut foarte mult timp de la ultimul meu top (mai exact 2 ani și jumătate), dar o să încerc să fac articole personale mai des. Pentru acest top, am ales un artist foarte special și drag mie, G-Dragon.

L-am ales pe liderul trupei Big Bang din două motive – primul, a fost ziua lui perioada asta și, al doilea, pentru că este în armată și mi-e dor de muzica sa. Când vine vorba de k-pop, setat trenduri și modă, G-Dragon reprezintă un simbol. Mulți au intrat în această minunată lumea datorită membrilor Big Bang și, de asemenea, lui GD, care este și un artist solo de succes.

Pentru articol, am încercat să-mi fac temele cât mai bine și îl pregătesc de mai bine de o săptămână (pentru că mi-a fost foarte greu să-mi dau seama care piesă îmi place mai mult). Am ascultat albumele solo ale lui G-Dragon și doar de acolo am luat. Însă, nu am luat în considerare albumul GDXTOP (pentru că e făcut de cei doi împreună, dar am ascultat cântecele solo) și nici piesa Good Boy, pentru că tot la fel, a fost un duet. Am fost surprinsă că multe melodii le are în colaborare cu membrele Black Pink și 2NE1. Bine surpriza a fost la Black Pink, pentru că nici nu debutaseră atunci.

Fară prea multe alte discuții, să încep!

Mențiuni: Untitled 2014, She’s Gone, Crooked

10) Gossip Man

9) Crayon

8) Niliria

7) You Do

6) Michigo

5) A Boy

4) The Leaders

3) R.O.D

2) One Of A Kind

1) COUP D’ETAT

Și înainte de a termina, vă las și câteva poze cu G-Dragon.

Cum vi s-a părut? Care sunt melodiile voastre preferate?

3 gânduri despre „[Personal] Top 10 melodii preferate – G-Dragon

  1. susodoi 🌼

    Imi plac multe melodii de la el, si se regăsesc in topul tau 😊 Dar melodia mea preferata de la G-Dragon este si va fi mereu: Crooked 💖 Atât de mult imi place, in continuare, si o simt in suflet si in tot corpul. A fost prima melodie la care am plans, desigur, din cauza videoclipului pentru ca in 2013 nici nu stiam clar in ce limba cântă 😄 dar si din cauza modului in care o cântă, intens, dar si a expresiilor sale faciale..jur: ar fi un foarte bun actor 😂 daca ar vrea să incerce.
    Iți multumesc mult pentru top! 🙂

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s