B.I din iKON scrie un poem ce dezvăluie toată esența emisiunilor de divertisment

B.I a scris o poezie, dedicată tuturor persoanelor ce lucrează din greu în industria de divertisment din Coreea. Scrisă din inimă, pentru a trezi în minte momentele plăcute sau amuzante difuzate la TV. 

Membrul iKON a apărut în episodul „Running Man” de pe canalul SBS din 9 septembrie, alături de colegul lui mai mare din agenție, Seungri. Când a venit timpul fiecăruia să-și demonstreze abilitățile, B.I a scos o hârtie (sau a desenat-o editorul emisiunii, nici nu-mi dau seama) și a citit versurile dedicate artiștilor de estradă:

„Running Man, o versiune mai simplificată a societății noastre. Mama mi-a spus: „Plata ta lunară este timpul dedicat pentru a apărea pe ecran.” Ca să apari la TV, trebuie să spui „nu” atunci când toți spun „da”. Ca să rămâi la TV, când toți vor spune un lucru, tu să spui zece. Când vă vor lovi pe obrazul stâng, pune-l pe celălalt, pentru a fi plesnit și pe cel drept, doar acest moment va fi difuzat. Mă voi strădui să mă comport ca o vulpe, ca să rezist în această lume plină de monștri. Eu urmăresc doar o persoană, pe Lee Kwang Soo.”

Compunerea amuzantă, cu tâlc dar totodată tristă a cauzat multe aplauze și râsete, pentru că fiecare artist prezent a pătruns în esența versurilor. Gazdele emisiunii l-au numit pe B.I un „mare poet”, pentru că a înțeles ce este în interiorul și exteriorul emisiunilor de divertisment.

sursa

Un gând despre „B.I din iKON scrie un poem ce dezvăluie toată esența emisiunilor de divertisment

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s