[CCC] O afacere ce propune apărarea elevilor agresaţi la şcoală

Articol: „Pentru 500€… un ‘unchi’ va mustra agresorii pentru voi

Articolul vorbește despre o afacere ce oferă figuri intimidante, care să aibă rolul unchiului elevului agresat și să rezolve problemele de la școală. Această afacere oferă 3 tipuri de servicii:

„Rolul de unchi”: un bărbat impunător de aproximativ 30/40 de ani va avea rolul de unchi ce va merge cu elevul la agresor, pentru a-l avertiza. De asemenea, el va conduce elevul în drum spre școală și casă. Acest serviciu costă 7 milioane de woni pentru două săptămâni.

„Rolul de „spion””: cineva va sta ascuns într-o locație unde elevul este deseori agresat pentru a filma sau a face poze, ca mai apoi aceste dovezi să fie trimise la autorități și folosite în procesul de judecată. Prețul este de 2,8 milioane pentru o săptămână.

„Rolul „avertizează părintele””: cineva va merge la locul de muncă al părintelui elevului agresor și îl va amenința că va împrăștia zvonuri cu privire la disciplina odraslei lor. Pentru patru vizite la locul de muncă al părintelui se va plăti 2 milioane de woni.

Sursa: Chosun Ilbo via Nate (netiznbuzz)

  1. [+3,357, -21] Sunt de acord cu această metodă.
  2. [+2,798, -27] Persoanele ce conduc aceste afaceri par persoane bune, de ce articolul încearcă să fie împotriva lor?

  3. [+2,127, -19] Cetățenii vor lua mereu totul în mâinile lor dacă legea nu poate să-i protejeze. Priviți, problema doar va deveni mai mare.

  4. [+119, -3] Este o metodă super. Aceste afaceri nici nu ar fi existat dacă poliția și sistemul școlar ar investiga aceste probleme. Imaginați-vă cât de frustrați trebuie să se simtă părinții pentru a apela la aceste servicii? Dacă un unchi intimidant este tot ce ai nevoie pentru a nu mai fi agresat, atunci nu sunt bani aruncați în vânt. Ei chiar se oferă să te păzeazcă. Aș apela la orice metodă înainte ca copilul meu să-și ia viața din cauza agresorilor.

  5. [+103, -2] Este o idee proaspătă. Toți acești iljini din școala medie și generală se mătură de îndată ce văd un hyung sau ajusshi cu tatuaje ㅋㅋEi sunt puternici doar în fața elevilor slabi ㅋ Și eu nu văd nimic greșit cu serviciul în care ei merg la locul de muncă al părintelui agresorului… Părinții trebuie să fie responsabili dacă copilul lor e crescut prost~

  6. [+103, -7] Și eu sunt de acord cu acest business. Dacă legea nu poate să rezolve nimic și școala preferă să ignore, hai atunci să ne vedem față în față! Oricine îmi agresează copilul va plăti!

  7. [+79, -4] Au dreptate, școala nu va rezolva nimic pentru tine. Agresorii trebuie să fie pedepsiți, dar ei scapă basma curată. Ei nu vor înțelege ce fac greșit până nu vor simți aceeași durere.

  8. [+65, -0] E o idee minunată. Ce părinte va sta cu mâinile în sân când copilul lor nu e lăsat în pace?

  9. [+47, -3] Cred că, chiar și gangsterii pot face fapte bune.

  10. [+29, -0] Da, e mai bine decât să-ți forțezi copilul să se împace cu asta, lucru care le va schimba mentalitatea.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s