Ştiri

EXO dovește că este gâsca care face ouă de aur pentru SM Entertainment

EXO is proving themselves to be the goose that lays the golden eggs for SM

Fluctuația de pe piața informațiilor a cauzat ca stocurile să sufere schimbări drastice.

Să începem cu data de 13 septembrie când lumea a fost luată pe neașteptate de relația celor doi idoli k-pop, HyunA și E’Dawn din Pentagon, și de comunicatele de presă contradictorii făcute de reprezentații companiei Cube Entertainment. Toate aceste evenimente au avut ca rezultat declinul stocurilor Cube Ent.

EXO is proving themselves to be the goose that lays the golden eggs for SM

Surprinzător, prețul acțiunilor companiei SM Entertainment a crescut semnificativ și a ajuns să atingă 44$ per acțiune. Timpul exact când acțiunile au atins cel mai mare preț a fost în jurul orei 11:30 (ora locală).

Motivul ce a cauzat aceast creștere a fost datorită știrilor ce anunțau o nouă revenire a trupei EXO. În consecință, această informație a fost răspândită rapid în mediul online mai ales că Lay și-a încheiat activitățile din țara sa și s-a întors în Coreea de Sud.

Multe surse au susținut de asemenea că SM dorește să surprindă fanii în această lună cu un album întreg și cu o versiune reîmpachetă la care vor participa toți cei 9 membri EXO. Această informație a făcut ca fanii k-pop și în general fandomul EXO-L să fie foarte entuziasmați.

De când au lansat melodia Power, trupa a dispărut de pe piața muzicală, iar artiștii au lucrat doar la proiectele lor solo. Astfel informația cum că EXO se va întoarce în formulă completă a primit multă atenție din partea publicului larg. Prin urmare, nu este prea greu de înțeles de ce stocurile agenției SM au prezentat semne pozitive.

Sursa: kbizoom

Reclame

7 gânduri despre „EXO dovește că este gâsca care face ouă de aur pentru SM Entertainment

 1. Probabil si din acest motiv SM i-a lasat pe EXO asa tarziu cu revenirea.pe langa ce au produs ceilalti artisti din SM,EXO o sa fie cireasa de pe tort.mor de curiozitate ce-o sa se intample la sfarsit de an!😊

  Apreciat de 2 persoane

 2. Eu nu îi prea înțeleg
  Stii că artiștii tăi sunt printre cei mai buni de pe piață dar totuși îi cam lasi în voia sorții. Înțeleg că au vrut să se ocupe si individual de imaginea fiecăruia, dar sunt EXO… Adică EXO… Nu au cum să aibe doar un debut pe an
  În ritmul ăsta o să ajungă ca f(x) 🙁

  Apreciază

 3. Eu cred că SM știe să planifice cu cap o revenire.
  Ce e mai bun vine la final. Sunt sigură că o să merite această așteptare. Sunt nerăbdătoare, dar măcar așa am timp să strâng pentru album. 😂👌

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s