Ştiri

BTS încurajează tinerii într-un discurs istoric la Adunarea Generală a ONU!

Ce au spus membrii BTS în fața reprezentaților ONU și de ce UNICEF i-a ales pe membrii trupei ca ambasadori ai bunăvoinței.Pe 24 septembrie, UNICEF (Fondul Națiunilor Unite pentru Copii) și-a lansat noua inițiativă intitulată „Generation Unlimited” la cea de-a 73-a Adunare Generală a ONU, ca parte a strategiei de tineret a Națiunilor Unite, intitulată „Youth 2030”. Lansarea a fost condusă de Secretarul General al Națiunilor Unite, António Guterres, președintele Rwandei, Paul Kagame, trimisul ONU pentru tineret, Jayathma Wickramanayake, directorul executiv al UNICEF, Henrietta Fore, și președintele Băncii Mondiale, Jim Yong Kim.

„Generation Unlimited” este un nou parteneriat global care este dedicat creșterii oportunităților și investițiilor pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 10 și 24 de ani, și cuprinde mesajul „timpul nostru, rândul nostru și viitorul nostru nelimitat”. Așa cum a explicat directorul executiv UNICEF, Henrietta Fore, scopul proiectului este acela de a lăsa vocea tinerilor să fie ascultată, și intenționează ca toți tinerii, în special fetele, care urmează forme de învățământ sau sunt în formare profesională, să aibă ocupații adecvate vârstei până în anul 2030.

Primele planuri includ un program în Argentina, care leagă studenții din mediul rural cu profesorii prin tehnologie digitală, un program în Bangladesh, care oferă cursuri de formare în diferite meserii, și un program de ocupare a posturilor pentru specializarea STEM în Africa de Sud.

Invitată în calitate de Ambasadori ai bunăvoinței UNICEF, trupa BTS a ținut un discurs în onoarea lansării, avându-l pe RM ca reprezentant. RM a început să se prezinte și a spus: „Este o onoare incredibilă să fii invitat la o ocazie de o asemenea importanță pentru generația de astăzi”.

RM a continuat apoi să reflecteze asupra mesajului campaniei UNICEF „Love Myself” a trupei BTS – „Adevărata iubire începe cu iubirea de sine” – și a ceea ce a învățat prin propria sa poveste de viață. Idolul a spus apoi: „Hai să facem încă un pas. Am învățat să ne iubim pe noi înșine. Deci, acum vă îndemn să vorbiți voi singuri. Aș vrea să vă întreb pe toți: „Care este numele tău? Ce te emoționează și face să îți bată inima? Spune-mi povestea ta. Vreau sa-ti aud vocea. Vreau să îţi aud crezul. Indiferent cine ești, de unde vii, de culoarea pielii, identitatea de gen, să vorbiți în numele vostru. Găsiți-vă numele și găsiți-vă vocea vorbind în numele vostru.” Referindu-se la modul în care își definește identitatea și convingerea, RM a concluzionat: „Care este numele tău? Vorbește în numele tău.”

Anul trecut, BTS a colaborat cu UNICEF pentru a crea o campanie globală, „Love Myself”, care vizează încetarea violenței împotriva copiilor și tinerilor. Campania a strâns de atunci peste un milion de dolari în sprijinul cauzei sale.

Pe 25 septembrie, un reprezentant al UNICEF Coreea a comentat de ce trupa BTS a fost invitată să vorbească ca ambasadori ai bunăvoinței. Campania „Love Myself” a trupei BTS, care afirmă că tot potențialul [uman] recurge din iubirea și respectul de sine, iar noua agendă „Generation Unlimited” a UNICEF, care urmărește să descopere potențialul nelimitat al tinerilor, vizează aceleași valori.” a spus reprezentantul UNICEF.

Directorul executiv UNICEF, Henrietta Fore, a postat mai târziu un citat din discursul trupei BTS pe contul său de Twitter, scriind: „Noi [țintim] mesajul inspirat al trupei BTS către tinerii din întreaga lume de la Adunarea Generală a ONU.” Într-o altă postare, ea a împărtășit un selfie cu membrii grupului pe care i-a numit „susținători incredibili pentru tinerii din întreaga lume”.

Sursa 1

Sursa 2

Reclame

11 gânduri despre „BTS încurajează tinerii într-un discurs istoric la Adunarea Generală a ONU!

 1. Si uite asa un discurs de 3 min se transforma in unul de 6:45 😀
  Coreenii au avut dreptate atunci cand au zis ca nu e cazul sa-si faca griji in legatura cu prezenta lui BTS la ONU, deoarece acolo va fi RM si se va descurca perfect, ei bine asta s-a intamplatt! A fost un discursj puternic si sincer. Fandomul ARMY are presedinte 😀
  Astia de la ONU au facut o alegere buna cand au ales BTS, deoarece grupul chiar reprezinta un model demn de urmat, si cand zic asta ma refer la faptul ca au pornit de jos si au urcat treptat. Povestea succesului lor chiar reprezinta un exemplu real.
  Felicitari!
  p.s. Acum BTS e din nou in centrul atentiei, multi fiind impresionati de discurs.

  Apreciat de 2 persoane

 2. Sunt atât de mândră de ei❤❤❤
  I-am descoperit datorită fetei mele,acum cativa ani când erau la inceput,în drum spre scoala îmi tot punea piese ale lor si îmi vorbea despre fiecare in parte,îmi spunea ce transmite fiecare piesa …acasa îmi arata coregrafii si întotdeauna îmi făceam timp sa ne uităm la clipuri si filmulete cu ei❤❤❤ acum deja suntem ,,la un alt nivel,,suntem mai mulți ,toata familia asculta si ii urmareste,iar prietenele ei iubesc kpop si Bts.
  Aseară toți eram emoționați si mândri de ei.
  Felicitări !!!

  Apreciat de 3 persoane

 3. Discursul lui RM e unul foarte puternic cu mesaj emoţionant, ii tremura mâna in timp ce ţinea hârtiile si totuşi fara vre’o greşeală si’a zis discursul cu atâta pasiune se citea pe el ca o spune din suflet, sunt foarte mândră de el de ei ca grup au ajuns foarte sus încât îşi folosesc influenţa într-un mod ajutător, ei primesc dar şi oferă înapoi, după 5 ani de parcurs ca grup au trecut împreună prin greutăţi, suişuri si coborasuri au învăţat din greşeli şi si’au indreptat greşelile, iar acum ei cer tinerilor ,oamenilor care nu au incredere in ei că se poate învăţa din greşeli si poţi deveni o persoană mult mai bună cu încrederea de sine, până la urmă cel mai important eşti tu apoi altcineva, am învăţat multe de la ei, le sunt recunoscătoare pentru melodiile minunate si mesajele transmise, mai rar ca ei 👏💜

  Apreciat de 3 persoane

 4. Faptul că restul membrilor BTS nu prea le au cu engleza , nu îi împiedică să se facă remarcați printre persoanele foarte importante din lume. Pentru ei faptul că nu știu engleza nu este o bariera pentru a comunica ceea ce simt/doresc altora, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. Cum spuneau unii ca: sunt o trupa populară la nivel mondial și e rușinos să nu știe o limbă străină. Ba din contră este de lăudat acest lucru, deoarece reușesc să facă/schimbe ceea ce alții,care stiu o limbă straina, nu au reușit ori nici nu reușesc. Să facă o schimbare,una în bine. E rușinos să nu faci nimic atunci când poți. Da..abia atunci e de tot rasu’.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Sunt așa mândră de ei! Discursul chiar m-a emoționat și m-a făcut să înțeleg multe chestii! Am simțit și emoția lor și iubirea transmisă prin acel discurs! RM a fost mai mult decât perfect acolo! Au dovedit că sunt maturi și probabil /sper ca multă lume să înțeleagă că ei nu sunt o simplă trupă colorată care dansează! Sunt oameni speciale, maturi, iubitori, deștepți, plini de talent și inspirație!
  Îi felicit încă odată pentru că e greu să ajungi unde au ajuns ei acum!
  Purple you, love you! 💜❤️
  I love you Army, I love you BTS!

  Apreciat de 2 persoane

 6. Cum am mai spus, ii ador mintea si gandirea acelui om(RM). Cu doar cateva cuvinte poate schimba si incuraja o lume intreaga, asta e o adevarata putere.
  Sunt foarte mandra de ei! Reusesc sa ma lese fara cuvinte, sa devin mai mandra de ei si sa-i respect mai mult! Bravo, BTS!! ❤ ❤

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s