Mad Clown a plecat de la Starship Entertainment

Artistul hip-hop a părăsit agenția Starship.

După ce a fost la agenție timp de cinci ani, Mad Clown a decis să nu-și reînnoiască contractul cu Starship Entertainment. Pe 30 septembrie, Starship Entertainment a postat un mesaj pe Twitter, mulțumindu-i lui Mad Clown și luându-și rămas bun de la el. La scurt timp după aceea, Mad Clown a scris pe Instagram despre plecarea lui.

El a scris: „Au trecut cinci ani de când am decis să fiu cu Starship și timpul a zburat atât de repede”. Referindu-se la agenție ca la familia sa, rapperul a împărtășit că legătura cu compania a fost „o adevărată binecuvântare”. El a afirmat că „nu ar exista un Mad Clown” dacă nu ar fi fost Starship. Mai mult, el a adăugat că a învățat foarte multe de la lansarea primului său single „Stupid In Love” cu agenția.

„Sunt multe companii care sunt bune la ceea ce fac, dar puține te fac să simți că ești cu adevarăt acasă. Decizia mea de a deveni independent acum mă face să mă simt că merg la facultate ca la 20 de ani” a scris Mad Clown. El a completat mesajul cu un alt mare mulțumesc, cu hashtag-uri în care se referă la companie ca fiind „#familie” încă o dată.

Agenția este în prezent casa multor artiști indie, hip-hop și idoli, printre care MONSTA X, Kiggen, Jung Se Woon și mulți alții. Îi dorim mult succes lui Mad Clown în continuare.

https://www.instagram.com/p/BoUJTwfBbyp/?utm_source=ig_embed

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s