Hongki din FT Island oferă poze din spatele scenei de la ședința foto pentru coperta albumului

Image may contain: 1 person

Hongki își tachinează fanii cu două poze dulci și jucăușe de la ședința foto pentru coperta albumului său solo.

Anul acesta solistul FT Island a fost foarte ocupat: mai întâi cu actoria, jucând în serialul fantastic de succes „Hwayugi”, apoi a revenit cu colegii  din trupă după o pauză de mai bine de un an și a început o serie de concerte în țară și peste hotare cu ei, mai apoi a apărut în show-ul „Produce 48„.

Pentru sfârșitul de an solistul trupei FT Island se pregătește să se axeze pe revenirea lui muzicală solo, după o pauză de trei ani de zile. Este vorba de prima lui revenire solo în Coreea de Sud, una matură și veselă și, așa cum a promis, cu multe melodii care au fost alese de el, cu colaborări-surpriză și primul lui dans. Hongki va reveni pe 18 octombrie și va promova noul album la emisiunile TV, pregătind și o coregrafie împreună cu studioul de dans al lui Lia Kim, OneMillionDanceStudio.

Deocamdată, Hongki a dezvăluit două imagini simpatice și pline de culoare de la ședința foto pentru noul album. În a doua poză, în care pare că fotograful s-a încurcat puțin, Hongki pare că pică din picioare, printre niște mingiuțe colorate ce fac parte din recuzita din studioul foto. După cum știți, artistului îi place să se poarte copilăros și este întotdeauna pus pe glume, așa că fotografiile simpatice se potrivesc de minune cu stilu său nonșalant.

Image may contain: one or more people

Dacă ați ratat primul lui teaser audio, vă invităm să îl reascultați mai jos pentru a vă face o idee despre stilul muzical pe care probabil că l-a ales pentru albumul său solo, „DO n DO”. Reamintim că titlul „Cookies” reprezintă melodia principală a albumului:

Sursa: facebook

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s