Poliția face percheziție la casa fostului iubit al lui Goo Hara + coreenii cer pedepsirea acestuia

Agențiile de presă sud coreene susțin că poliția a percheziționat casa fostului iubit al lui Goo Hara. Între timp, coreenii au strâns semnături pentru pedepsirea acestuia, după ce a fost dezvăluit că el deține materiale cu conținut sexual filmate în perioada relației sale cu Goo Hara.

Goo Hara și fostul ei iubit sunt anchetați pentru un caz de agresiune care a avut o întorsătură neașteptată în urma evenimentelor recente, implicând presupuse amenințări de scurgere a unei înregistrări sexuale. Motivul percheziției? Se pare că poliția a avut autorizație pentru obținerea unor dispozitive digitale precum USB și telefoane mobile pentru investigația sa.

În timp ce avocatul fostului iubit al lui Goo Hara a susținut cu tărie că nu a existat nicio amenințare la adresa actriței, materialul filmat pe camerele de luat vederi pare să indice altceva: el arată că vedeta îngenunchează înaintea fostului iubit, probabil pledând pentru el să nu răspândească filmul compromițător.

Între timp, aproape 110.000 de cetățeni sud-coreeni s-au alăturat unei cereri adresate guvernului, prin care cer ca ex-iubitul vedetei să fie pedepsit legal pentru șantaj și încercarea de a posta materiale pornografice în scopul de a se răzbuna.

Sursa

3 gânduri despre „Poliția face percheziție la casa fostului iubit al lui Goo Hara + coreenii cer pedepsirea acestuia

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s