O fată de 16 ani fuge în Seul fără niciun ban pentru a se căsători cu Kangnam

Imagini pentru 16-year old daughter runs away to Seoul without any money to marry Kangnam on 'Hello Counselor'

În episodul din 8 octombrie al emisiunii „Hello Counselor” de pe KBS2, un tată și-a trimis povestea despre cum fata sa de 16 ani a plecat spre Seul fără niciun supraveghetor pentru a se mărita cu artistul Kangnam.

Conform tatălui, singura sa fiică a devenit un fan a lui Kangnam acum 4 sau 5 ani, încă de când era în școala gimnazială. La început, acesta s-a gândit că este afecțiune normală de la un fan pentru un cântăreț, dar într-o zi, fata i-a declarat: „Mă duc să mă mărit cu Kangnam.” Mai mult de atât, fata s-a mutat în Seul de una singură, luându-și diferite joburi part-time, stând în case temporare ca „goshiwon” (locuri cu o singură, mică, murdară și ieftină cameră), casa unui prieten etc. Șapte zile pe săptămână, fata vizita o cafenea care aparținea cântărețului de trot Tae Jin Ah, care a avut mai multe colaborări cu Kangnam. Ea a dezvăluit: „Pot să-l văd pe Kangnam oppa odată pe lună dacă o să continui să merg acolo.

Mai târziu, când Kangnam a făcut o apariție surpriză după ce echipa de la „Hello Counselor” l-a invitat, fata a izbucnit în lacrimi. Kangnam s-a așezat în genunchi în fața tatălui ei, spunând „Îmi cer scuze.” Cântărețul a înrăutățit situația când a mărturisit că el „a fost dat afară de la liceu” și „a fugit și el de acasă”. În final, el i-a dat fanei sale un sfat prețios, spunându-i: „Dacă ai un vis, te rog să îl îndeplinești pentru tine însăți și pentru familia ta, nu pentru mine.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s