Jin din BTS e tipul care își va cere înapoi pixul, chiar și de la Președintele țării!

Internauții mor de râs după ultima interacțiune dintre membrii BTS și, în special a membrilor Jin și Jungkook, cu Președintele sud coreean, Moon Jae In, cu ocazia Concertului de Prietenie Coreea-Franța de la Paris.

Membrii BTS își continuă turneul european în capitala iubirii, Paris. După cum au promis, aceștia au participat la Concertul de Prietenie Coreea-Franța de la Paris, la care a fost prezent și Președintele Coreei de Sud, Moon Jae In și soția lui. Cu această ocazie, membrii BTS au dat mâna cu Președintele țării lor, au făcut selfie-uri cu el și soția lui și l-au rugat pe Moon Jae In să le semneze autografe pe cutia și ceasurile oferite cadou de acesta membrilor BTS, după discursul istoric al membrilor trupei din fața Adunării Generale a ONU.

Pentru a semna autografele, președintele sud coreean a folosit unul din pixurile membrilor BTS, iar Jungkook poate fi văzut în filmarea de mai jos ezitând să-l ia înapoi. Dar Jin nu a fost la fel de timid și a recuperat stiloul direct din mâna președintelui, nepărând deloc intimidat ca și cel mai tânăr coleg al său de trupă. Modul în care s-au comportat cei doi idoli au stârnit răsul internauților, unii comentând  după ce au revăzut scena în reluare că, dacă ar fi fost elevi, Jungkook ar modelul timid căruia îi este frică să îi ceară profesorului pixul înapoi, în timp ce Jin ar fi exact opusul său.

 

Sursa: kpopmap

10 gânduri despre „Jin din BTS e tipul care își va cere înapoi pixul, chiar și de la Președintele țării!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s