Agenția anunţă terminarea contractelor cu membrii trupei The East Light!

Toți membrii grupului The East Light pleacă de la Media Line Entertainment!

Pe 22 octombrie, agenția a dezvăluit, printr-o declarație oficială: „După o analiză profundă, anunțăm că am decis să terminăm contractele companiei cu ceilalți patru membri ai trupei The East Light (Lee Eun Sung, Jung Sa Gang, Lee Woo Jin , și Kim Jun Wook).”

Declarația este explicată prin faptul că agenția a discutat cu cei patru membri și părinții lor despre care ar fi cea mai bună alegere și că, inițial, a fost planificată o conferință de presă cu cei patru membri prezenți.

Comunicatul continuă: „Cu toate acestea, ne-am făcut griji că tinerii membri vor suferi suplimentar, deoarece ar fi fost în centrul problemei prin această conferință de presă și, luând în considerație durerea și viitorul membrilor ca prioritate, am ajuns la concluzia că încetarea contractelor celor patru membri ar fi cea mai bună măsură. Discutăm procesul de reziliere a contractului cu părinții celor patru membri”.

Media Line Entertainment adaugă: „Ne facem griji cu privire la faptul că membrii se simt încercați pentru viitorul lor prin încheierea contractelor, dar cerem sprijinul dumneavoastră pentru ca tinerii membri să nu mai fie răniți și să viseze din nou după ce durerile lor se vor vindeca. În plus, deoarece controversa continuă să crească și este adusă în atenție în mod continuu, nu vom răspunde în mod inutil presei, având în vedere potențiala durere a celor șase membri, inclusiv frații (Lee Seok Chul și Lee Seung Hyun)”.

„De asemenea, vom participa cu seriozitate la ancheta legală viitoare, iar în acest proces nu vom evita responsabilitatea și vom da piept problemelor. Solicităm cu sinceritate ca reportajele speculative, fără rezultate de cercetare, care pot provoca dureri membrilor, să nu mai fie publicate din acest moment”, se afirmă în declarație.

Cum vi se par declarațiile și decizia oficială a agenției?

 

Sursa

5 gânduri despre „Agenția anunţă terminarea contractelor cu membrii trupei The East Light!

 1. zicoji13

  Bine că se termină contractele.

  Ar face bine să plătească, și-au bătut joc destul de acești copii și acum încearcă să dea bine pentru a li se mai reduce din sentință, ce șerpi veninoși și alunecoși.

  Oare merg la o altă agenție? Nu aș vrea să să despartă, sunt o trupă frumoasă și melodiile lor sunt foarte bune. Dar până una alta, mai bine să se termine cu asta, e prea mult pentru ei, le-ar prinde bine o pauză liniștită, alături de familie și cei apropiați.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
    1. Kim Autor post

     din pacate se stie cam cum sunt exploatati copiii de catre agentii si ce contracte abuzive au… ff multi inca mai au datorii la agentiile lor (vezi Nam Tae Hyun si multi altii). abuzul e una contractul e alta…

     Apreciat de 1 persoană

     Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s